Vesti
14.12.2021. 10:52
Tanjug

Ivanjica

Oko 2000 ljudi četvrti dan bez struje...

sneg, mećava
Izvor: Shutterstock

Na teritoriji opštine Ivanjica oko 2.000 meštana još uvek nema struju, ekipe EPS-a su sve vreme na terenu, ali im posao otežava nepristupačan teren, rekao je za Tanjug predsednik opštine Momčilo Mitrović.

On je dodao da opština čini sve što može, da je angažovana sva mehanizacija, sektor civilne zaštite, i da svi očekuju da stanje bude normalizovano do večeras.

Struja je tokom noći, nakon tri dana, stigla u 1.900 domaćinstava, a ostatak još uvek čeka stabilizaciju u elektro-snabdevanju.

"Centar grada je dobio električnu energiju, kao i nekoliko mesnih zajednica. Međutim bez električne energije je i dalje preko 2.000 meštana u planinskim selima poput Katića, Kušića, Močioca, Opaljenika, Osonice. Putevi prvog prioriteta su prohodni i očišćeni, dok su mnogi lokalni pravci potpuno neprohodni. Još uvek nemamo poziva da je neko zarobljen, ali smo u maksimalnoj pripravnosti ukoliko do toga dođe", izjavio je Mitrović.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Struja i gas neće poskupeti cele ove zime
radijator, grejanje

Predsednik obećao

12.12.2021. 12:06

Struja i gas neće poskupeti cele ove zime

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da građani ne treba da brinu za cenu struje i gasa i da će ona cele zime ostati ista.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
5°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve