Vesti
08.12.2022. 13:22
Beta

Leposavić

Pokušaj pljačke vozila Narodne banke Srbije

Pljačka, pištolj
Izvor: Shutterstock

U Leposaviću, oko 11 časova, za sada nepoznati razbojnici pokušali su da opljačkaju vozilo za transport novca iz Službe za platni promet Narodne banke Srbije, javili su kosovski mediji. 

Dopisnik Kosovo onlajn javio je da su, prema rečima očevidaca, pljačkaši došli vozilom saniteta žute boje, kakav inače ne koriste medicinske službe na severu, i da je sve izgledalo kao na filmu. 

"Izašli su s fantomkama na glavi i pokušali da opljačkaju vozilo s novcem. Pucali su na radnike obezbedjenja, ali su im oni uzvratili i uspeli da ih spreče u nameri da opljačkaju vozilo. Pljačkaši su potom brzo napustili lice mesta, a narod je vidno uznemiren masovno izašao na ulicu", rekao je jedan od prisutnih gradjana. 

Kosovo onlajn saznaje da je jedan radnik obezbeđenja zadobio lakše povrede i da je sanitetom prebačen da mu se ukaže pomoć. 

I portal Kossev javlja da je, prema još uvek nepotvrdjenim informacijama i na osnovu prijave, pokušaj pljačke izvršen nad kompanijom za pratnju novca "Henderson", te da je moguće da je jedan od pripadnika ove kompanije pogođen u nogu i da je prebačen u bolnicu. 

Kosovska policija je potvrdila da je u centru Leposavića došlo do pucnjave. 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Spektakularna pljačka banke
policija, hapšenje

Iran

10.06.2022. 18:50

Spektakularna pljačka banke

Grupa od 13 osumnjičenih za krađu u poslovnici najveće iranske banke uhapšena je i veliki deo ukradenih dobara je pronađen, objavio je glavni tužilac u Teheranu, Ali Salehi.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
10°C
23.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve