Vesti
19.08.2021. 15:52
Tanjug

Predsednik obećao

Pola milion evra za lokalne puteve u Brusu

Brus, 19. 8. 2021.
Izvor: FOTO TANJUG / SAVA RADOVANOVIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obećao je meštanima Brusa izgradnju lokalnih puteva i rekao da će do kraja godine budžet za to biti povećan za pola miliona evra.

Vučić je, u obraćanju meštanima, rekao da ima mnogo kilometara lokalnih piteva koji nisu urađeni ili nisu dobri.

"Imate 430 kilometara na teritoriji opštine Brus lokalnih puteva, a od toga je dobro asfaltirano svega 90 kilometara. Povećaćemo do kraja godine novac za puteve za pola miliona evra za Brus“, naglasio je on.

Vučić je podsetiio na radove - od autoputa Niš-Merdare, do državnog puta od Merošine do Merdara, Moravski koridor koji se radi: "Neki ljudi se čude i pitaju kako je moguce da sa tolikim žarom govorim o tome. Kako da ne govorim tako kada smo sedam decenija samo pričali o tome. Gde god da krenete imaćete autoput i dobre puteve uskoro“, naglasio je on.

Najavio je da će u Brusu biti zamenjene azbetske vodovodne cevi, da će biti postavljeni prečišćači na Rasini, kao i da će Brusu biti, za sedam dana, poklonjena nova mašina za čišćenje smeća.

Isto tako kazao je da će se dovesti gas do Brusa. Takođe je najavio da će dve velike trafostanice biti urađene kako bi Brus bio snabdeven dobrom energijom.

"Za takve stvari se čeka sto godina da bude urađeno. U situaciji smo da to uradimo zato što niste hteli povratak u prošlost, što ste razumeli da moramo da radimo i da samo radom možemo da napravimo rezultate.“

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Novi Sad: Besplatni udžbenici za prvake
škola, knjige, udžbenici

Dobra vest

17.08.2021. 23:30

Novi Sad: Besplatni udžbenici za prvake

Predstavnici 12 izdavačkih kuća i 35 novosadskih osnovnih škola, potpisali su Ugovor o nabavci besplatnih udžbenika za učenike prvih razreda osnovnih škola, za čiju nabavku je Grad Novi Sad obezbedio 27.160.000 dinara, objavljeno je na sajtu Novog Sada.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
5°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve