POVREĐENO I DETE: U Kninu napali goste kafića koji su gledali Crvenu Zvezdu

POVREĐENO I DETE: U Kninu napali goste kafića koji su gledali Crvenu Zvezdu

foto: Shuttesrtock


Grupa maskiranih napadača upala je u kafić kod Knina i fizički napala goste koji su gledali utakmicu Crvene zvezde, a u tuči je povređeno pet osoba, kao i devetogodišnje dete, prenosi hrvatski Indeks.

Incident se dogodio u opštini Biskupija kod Knina, kada je u kafić u kojem su gosti gledali utakmicu između Jang bojsa i Crvene zvezde upala grupa maskiranih napadača i fizicki ih napala.

U napadu je povređeno više ljudi, a lokalni portali Feral Njuz i Dalmacija Danas prenose da je u bolnicu prevezeno petoro ljudi, uključujući i vlasnika kafića, koji je udaren flašom u glavu.

Policija traga za napadačima, a prema zasad nepotvrđenim informacijama, jedan od njih je tokom napada imao mačetu. Indeks navodi da se incident dogodio i u Ðevrskama kod Kistanja, kada je nekoliko osoba ušlo u lokalni kafić i provociralo goste koji su gledali utakmicu.

Pročitajte: Gde su pare Crvene zvezde?

Radilo se uglavnom o provokacijama na nacionalnoj osnovi, rekao je vlasnik kafića Feral Njuzu.

Iz šibensko – kninske policijske uprave oglasili su se oko incidenta.

“Sinoć oko 22.30 sati na području Knina, u mestu Uzdolje, je nekoliko, za sada, nepoznatih osoba u tamošnjem ugostiteljskom objektu verbalno i fizički napalo vlasnicu ugostiteljskog objekta i goste, pri čemu su oštetili i inventar objekta. Tom prilikom 5 osoba je lakše povređeno, među kojima i jedan maloletnik.”

Prema dosadašnjim informacijama moguće je da se radi o osobama koje nisu sa područja Knina i okoline. Prema za sada nepotvrđenim informacijama, jedan od njih je tokom napada imao mačetu.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar