Vesti
02.08.2021. 07:25
Tanjug

Aleksandar Vulin

"Pristajem na detektor laži"

Aleksandar Vulin
Izvor: FOTO TANJUG / JADRANKA ILIC

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da je spreman da ide na poligraf i da odgovori na svako pitanje koje ima veze s lažima uhapšenih vođa kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

"Nije prijatno odgovarati na optužbe ubica i lažova, ali političari i mediji koji ih podržavaju treba da dobiju odgovor. Odazvaću se na svaki poziv tužilaštva i tražiću od poslanika Pokreta socijalista i advokata Ðorđa Komlenskog da podnese krivičnu prijavu protiv mene i u njoj navede svaku reč koja je izgovorena protiv mene, da se proveri i dokaže da li je istina ili laž", naveo je Vulin u saopštenju za javnost koje prenosi Pokret socijalista, čiji je predsednik.

On je istakao da želi da Srbija zna da pristaje na detektor laži i na svako pitanje koje ima ili nema veze sa lažima Belivuka i Miljkovića.

Dodao je da ne očekuje da će jedan od lidera opozicije Dragan "Ðilas i njegovi zaposleni reći izvini za optužbe koje su izrekli", ali da očekuje da kada ova laž bude raskrinkana, oni pokrenu neku drugu.

"U zatvor sam smestio desetine mafijaša, i očekujem da svako od njih izrekne svoju laž, a da ih u tome podrže Ðilas i njegovi mediji. (Predsednik Srbije) Aleksandar Vučić i ja smo mete mafije, dok druge mafija štiti, svakom po zasluzi", poručio je Vulin i potvrdio da će protiv njega i predsednika Vučića biti podneta krivična prijava.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Podignuta optužnica protiv Belivukove grupe
Veljko Velja Belivuk kuca ritopek tajna prostorija masina za mlevenje mesa i kostiju

Okrivljen 31 član grupe

30.07.2021. 15:21

Podignuta optužnica protiv Belivukove grupe

Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je optužnicu protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i ostalih pripadnika njihove organizovane kriminalne grupe, koja je delovala pod velom partizanove najvijačke grupe "Principi", potvrđeno je Tanjugu.
Close
Vremenska prognoza
light rain
14°C
16.05.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve