Vesti
27.07.2021. 13:52
Tanjug

Aleksandar Vučić

"Belivuk nije član SNS"

Veljko Belivuk
Izvor: Objektiv / Pink

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da Veljko Belivuk nije član Srpske napredne stranke, ali i da jeste, kaže, to samo govori u pozitivnom svetlu o SNS, jer je Belivuk uhapšen.

"To nije tačno, ali i da jeste, ne razumem... pa mi hapsimo ministre, poslanike, predsednike oština iz SNS. Nisam shvatio smisao toga, to bi valjda govorilo u dobrom svetlu o SNS, a ne u lošem", rekao je Vučić na pitanje da li je Belivuk član SNS, kao što je on, navodno, rekao u iskazu pred tužilaštvo.

Vučić je primetio i da DS, kako je rekao, nikada nije smela da kaže koliko je novca uzeo Dragan Ðilas.

"Tadić je svima to govorio, ali ne javno, sve dok nije pao sa vlasti. Ali, nisu procesuirali nikoga", rekao je Vučić.

On je dodao da u ovom trenutku, realno, SNS ima između 400.000 i 500.000 članova koji obnavljaju članarinu, pitajući da li stvarno neko misli da niko od njih neće da počini neko krivično delo, i kako stranka može da odgovara za svakoga od tih ljudi.

Upravo je, kaže, suština vladavine prava u tome da su svi jednaki pred zakonom, te da i oni, kao i svi drugi, moraju da odgovaraju ukoliko počine neko krivično delo.

"Belivuk nije član stranke, ali ne razumem šta bi to promenilo osim u pozitivnom smislu, imajući u vidu reakciju države", ponovio je Vučić.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Zašto Belivuk nije pomenuo Dijanu Hrkalović?
Veljko Velja Belivuk kuca ritopek tajna prostorija masina za mlevenje mesa i kostiju

Ana Brnabić pita

23.07.2021. 10:17

Zašto Belivuk nije pomenuo Dijanu Hrkalović?

Premijerka Ana Brnabić kaže da se ne bi bavila time šta govori psihopata i koljač, ali je primetila da je u iskazu Veljka Belivuka koji se pojavio u medijima direktno zaštitio određene ljude kao što je Dijana Hrkalović.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
4°C
01.12.2022.
Beograd

Katar 2022

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve