PROŠLI AKADEMIJU STRANKE: SNS predstavlja 70 novih mladih lica

PROŠLI AKADEMIJU STRANKE: SNS predstavlja 70 novih mladih lica


Na sednici Glavnog odbora Srpske napredne stranke u nedelju u Beogradu biće predstavljeno 70 novih mladih lica, saznaje “Blic” u vrhu te stranke.

Kako otkriva sagovornik lista, reč je o mladim naprednjacima koji su prošli kroz akademiju SNS-a i koji su u prethodnom periodu slušali predavanja i iskustva starijih kolega koji su danas na funkcijama, od ministara, poslanika, sve do predsednika države i stranke Aleksandra Vučića.

“Mesecima unazad održavane su obuke, pojedinci su se istakli, pokazali interesovanje, sposobnost i ambiciju, pa će ih stranka zbog toga nagraditi. Od 70 ljudi koliko će biti predstavljeno, njih 25 će se naći na listi za republički parlament, kaže izvor lista i dodaje da je to 10 odsto liste, što je veliki broj.

sns

Kako kaže sagovornik “Blica”, ima i sujete među starijim kolegama.

“Predsednik Vučić i rukovodstvo stranke spremni su na otpore unutar same organizacije, neće se svima svideti promene, ali smatraju da je vreme za novu energiju”, kaže isti izvor.

Povezane vesti – Bojkot izbora iliti vašar taštine

Potpredsednik SNS-a Miloš Vučević nedavno je za Blic rekao da će doći do značajnih promena, ali nije želeo da govori o konkretnim imenima.

Osim novih lica, Vučić će članovima GO SNS-a predstaviti svoj investicioni plan, a biće reči i o pripremi za izbore.

“Govorićemo o strategiji i zaduženjima kako bi svako pružio svoj maksimum”, kazao je izvor “Blica”.

1 comment

Dodajte komentar
  1. 1
    Милан Топлица

    Значи од сада ће Вучић да додељује СНС докторате, дипломе …!

+ Ostavite komentar