Vesti
24.02.2024. 11:05
R.E.

Informišite se

Izmene u saobraćaju, evo gde su RADOVI na putevima

radovi na putu
Izvor: Shutterstock

U Vrbasu je u subotu od 9 sati na snazi izmena režima saobraćaja, pa se drumski saobraćaj sa Kulskog puta preko izgrađene devijacije preusmerava na državni put I B reda broj 15, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

Na Rumenačkom putu, na ulasku u Novi Sad iz pravca Rumenke (nadvožnjak preko pruge Novi Sad – Bogojevo), danas i sutra od 8 do 15 časova izvode se radovi na uređenju putnog pojasa – bankina, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na putu Zrenjanin - Lazarevo u toku su radovi na redovnom održavanju, do 02. marta do 16 časova, uz naizmenično propuštanje vozila. Na putu Šuplja Stena – Ralja u toku su radovi na sanaciji klizišta do 01. maja, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na obilaznici oko Beograda vršiće se testiranje i ispitivanje tunelskih sistema u tunelu Beli Potok od 26. februara do 10. marta, pa će se od 26. februara do 04. marta saobraćaj odvijati dvosmerno na desnoj kolovoznoj traci auto-puta, a od 04. do 10. marta dvosmerno na levoj kolovoznoj traci auto-puta.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Gde se sve u Beogradu prave kružni tokovi i zašto
kruzni tok

Projekat u izradi

09.11.2023. 20:35

Gde se sve u Beogradu prave kružni tokovi i zašto

Kružni tokovi umesto raskrsnica sa semaforima gradiće se na potezu od Kvantaške pijace do ulaska na Pupinov most, a u cilju ubrzanja protoka saobraćaja i oslobađanja "uskog grla".
Close
Vremenska prognoza
clear sky
24°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve