“Sa zadovoljstvom ustupam svoju ugodnu fotelju”

“Sa zadovoljstvom ustupam svoju ugodnu fotelju”

FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIC / nr


Epidemiolog Predrag Kon odgovorio je na Fejsbuku na zahteve sa protesta u Beogradu za promenama u Kriznom štabu da je spreman da “ustupi svoju ugodnu fotelju” lekarima koje su imenovali demonstranti.

“Sa velikim zadovoljstvom ustupam svoju ugodnu fotelju u ”nepolitizovanom” Kriznom štabu za rukovođenje pandemijom mom uvaženom i ”neostrašćenom” profesoru Zoranu Radovanoviću da dalje rukovodi sa Covid do 2022. godine”, napisao je Kon na Fejsbuku.

Povezane vesti – KON: Protiv smo policijskog časa, videćemo da li je to greška

Dodao je da će Radovanoviću “sa zadovoljstvom pomagati” kao što je i on njemu do sada pomagao, “bez ijedne negativne emocije, naprotiv”.

FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ nr

FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ nr

Naveo je da će do sticanja okolnosti u kojima će se to sprovesti tehnički raditi svoj posao i dodao da to izjavljuje sa najboljim željama i namerama.

Kon je jutros na RTS, upitan da objasni svoj post na Fejsbuku, da ne može dezertirati dok je ovakva sitaucija i da će nastaviti da radi svoj posao.

“To ništa ne znači osim onoga što je napisano, ne mogu da napustim brod kad je ovakva situacija, to ne dolazi u ozbir”, rekao je Kon.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar