SASTANAK VLASTI I OPOZICIJE NA FPN: O izborima, iza zatvorenih vrata

SASTANAK VLASTI I OPOZICIJE NA FPN: O izborima, iza zatvorenih vrata


Na Fakultetu političkih nauka u Beogradu održan je sastanak predstavnika vlasti i opozicije, uz prisustvo civilnog sektora. Prema pisanju domaći portala, reč je o pripremnom sastanku za dijalog o izbornim uslovima, do kojeg je došlo na inicijativu Fonda za otvoreno društvo.

Na sastanku su se, kako prenose mediji, pojavili ministar policije Nebojša Stefanović, poslanici SNS Vladimir Orlić i Vladimir Đukanović, lider SSP Dragan Đilas, predsednik DS Zoran Lutovac, potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić, kao i poslanica Marinika Tepić i predsednik Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini Tomislav Žigmanov.

Prvi se sa sastanka oglasio poslanik naprednjaka Vladimir Đukanović koji je na svom Tviter profilu napisao da je Savez za Srbiju prekršio pravila koja je postavio moderator time što su na sastanak pozvani i pojedini mediji.

Povezane vesti – Relativizacija suštine: Bojkotom ću te, bojkotom ćeš me…

Takođe, sastanku prisustvuju i predstavnici civilnog sektora – predsednica Beogradskog fonda za političku izuzetnost Sonja Liht i Milan Antonijević iz Fonda za otvoreno društvo koji, kako saznajemo, moderira okrugli sto.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar