Vesti
11.05.2023. 20:08
R. E.

Sastanak kod premijerke

Roditelji iz "Ribnikara": "Vlada obećala ispunjenje svih naših zahteva"

1
Izvor: BETAPHOTO / MILOS MISKOV

Predsednik Saveta roditelja beogradske osnovne škole "Vladislav Ribnikar" Igor Đorđević izjavio je da su održali sastanak sa predstavnicima vlasti.

On je istakao da im je na sastanku u vladi Srbije obećano da će svi zahtevi koje su izneli u sredu biti ispunjeni.

Savet roditelja te škole, u kojoj je prošle nedelje ubijeno osam učenika i radnik obezbeđenja, izneo je u sredu sedam zahteva kojima, između ostalog, traže rekonstrukciju tog događaja, objašnjenje šta će biti sa 13-godišnjim dečakom koji je počinio masakr, kao i odgovornost ljudi koji su objavili spisak sa imenima đaka.

"Organizovan je sastanak u kabinetu, gde je pored predsednice vlade bio i tim koji je dobio zadatak da ispuni naše zahteve. Dobili smo čvrsto obećanje da će svi naši zahtevi biti ispunjeni i da će počev od danas početi da se radi na realizaciji i ispunjenju tih zahteva", rekao Đorđević za RTS nakon sastanka.

Dodao je da u ovom trenutku ne može da izađe u javnost sa više inforamacija, jer će "iz dana u dan" imati komunikaciju sa timom i sa premijerkom Anom Brnabić, od koje će dobijati pojedinačne informacije o pojedinačnim zahtevima.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Formiran Savet za sprečavanje vršnjačkog nasilja i radne grupe
škola, đaci

Vlada Srbije

11.05.2023. 19:45

Formiran Savet za sprečavanje vršnjačkog nasilja i radne grupe

Vlada Srbije formirala je Savet za sprečavanje vršnjačkog nasilja, čiji će jedan od zadataka biti da organizuje mobilne timove za vršnjačko nasilje između centra za socijalni rad, obrazovnih i zdravstvenih ustanova i policije, koje će hitno reagovati kada se dogodi takva vrsta nasilja.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
22°C
30.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve