Vesti
20.12.2022. 08:47
R.E.

Beograd

Spisak prodavnica u kojima mogu da se iskoriste 6.000 dinara za decu

deca, šoping, kupovina
Izvor: Shutterstock

Grad Beograd počeo je podelu poklon-vaučera u vrednosti od šest hiljada dinara.

Oni će najkasnije od 26. decembra biti dostupni u svim državnim i privatnim predškolskim ustanovama, kao i u državnim i privatnim osnovnim i srednjim školama,

gde će građani moći da ih preuzmu. Poklon-vaučere u iznosu od šest hiljada dinara dobiće sva beogradska deca i to od vrtićkog uzrasta do 19 godina. Dakle, sva maloletna lica, zatim učenici osnovnih i srednjih škola zaključno sa učenicima četvrtog razreda srednje škole. Vaučeri su obezbeđeni i za sve ljude koji u sistemu obrazovanja rade s našom decom, odnosno svim zaposlenima u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama na teritoriji Beograda.

Vaučeri
Izvor: Promo

Deca koja pohađaju vrtić vaučere preuzimaju u vrtićima u kojima borave, a đaci u osnovnim, odnosno srednjim školama koje pohađaju. Roditelji dece koja ne idu u vrtić vaučere će moći da preuzmu od 26. decembra u svojim opštinama na posebnim šalterima koji su opredeljeni za podelu poklon-vaučera. Na uvid u opštinu biće potrebno da donesu ličnu kartu i zdravstvenu knjižicu deteta. Nakon provere da dete zaista ne ide u vrtić, vaučere će dobiti na licu mesta.

Roditelji koji ne budu odmah preuzeli vaučere moći će to da učine do 15. februara u školama i vrtićima.

Poklon-vaučeri se mogu iskoristiti do 1. marta 2023. godine i to u sledećim prodavnicama: 

Sport Vision

Sport Vision Kids

Sport Vision Outlet

Buzz

Run 'n More

Extra Sports

Iznos od šest hiljada dinara ne mora da se potroši odjednom i tokom iste kupovine, a ukoliko roditelji žele da kupe proizvod skuplji od iznosa vaučera, moći će na licu mesta u prodavnici da doplate.

Iznos od šest hiljada dinara nije neophodno potrošiti tokom jedne kupovine. Može se iskoristiti u datom roku za više kupovina koje ne prelaze vrednost poklon- vaučera, odnosno šest hiljada dinara. Ukoliko roditelji žele da kupe proizvod skuplji od iznosa vaučera, moći će na licu mesta u prodavnici da doplate.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
moderate rain
19°C
05.06.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve