Vesti
03.11.2023. 12:55
Beta

Šapić objasnio

Odlučeno u čije ruke će preći bazeni na Banjici

1
Izvor: Beoinfo

Predsednik privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić naveo je da će uprava nad Sportskim centrom "Banjica" preći pod okrilje Grada čim formalno to bude moguće.

Šapić je ocenio, tokom obilaska bazena na Banjici, da će "prvom prilikom" poslati nadležne da naprave procenu štete i da od naredne godine počne rad na rekonstrukciji bazena.

"Problem bazena na Banjici je takav da su se oni konačno ugasili. Ovaj bazen pod hitno mora da pređe pod Grad. Od ponedeljka ćemo u rad pustiti srednji bazen da bi deca imala gde da treniraju, ali ovaj problem mora sistemski da se rešava", rekao je Šapić.
 

"Na Banjici mora da se kvalitetnije organizuje parking. Izaći ćemo sa projektom bazena i projektom sređivanja celog kompleksa sportske hale, bazena i stadiona. U toku sledeće godine da izađemo sa konkretnim rešenjem za bazen", rekao je Šapić.

Najavio je rekonstrukciju Sportskog centra "11. april" na Novom Beogradu i izgradnju bazena u Grockoj, Mladenovcu i Barajevu.

Naveo je da je cilj da u Beogradu otvore što više bazena jer je po tome grad "u deficitu".

1
Izvor: Beoinfo
Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Gradski prevoz: Evo kako će izgledati nove info-table
1

Šapić objasnio

19.10.2023. 10:15

Gradski prevoz: Evo kako će izgledati nove info-table

Prvih hiljadu stajališta gradskog prevoza u prestonici uskoro će dobiti informacione table modernog dizajna koje će biti ponos Beograđana, a do sada se mogu videti u malom broju evropskih i svetskih gradova. Takođe, građani će i dalje imati na raspolaganju aplikaciju preko koje mogu da dobiju obaveštenja o linijama javnog prevoza, izjavio je gradonačelnik Aleksandar Šapić.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
23°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve