Stefanović: Povećano interesovanje obaveštajnih struktura za Vučićevu decu

Stefanović: Povećano interesovanje obaveštajnih struktura za Vučićevu decu

FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIC


Zabrinjava povećano interesovanje određenih lica i pojedinih obaveštajnih struktura za decu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, izjavio je ministar policije Nebojša Stefanović i poručio da će nadležne službe sprečiti da bilo ko ugrozi njihovu bezbednost.

“Borimo se da nijedno dete u Srbji ne sme da bude predmet bilo čije obrade i nadzora ili bilo kakve loše namere, a ne daj Bože da im se učini neko zlo”, poručio je Stefanović odgovarajući na pitanja novinara.

aleksandar vucic 1

Povezane vesti – Uhapšena žena iz Šapca zbog pretnji Vučićevoj deci

Kako kaže, i deca predsednika Srbije imaju pravo da zadovoljno, srećno i normalno žive i da im niko ne preti i ne ugrožava njihovu bezbednost.

“Nadležne službe će raditi sve što mogu da spreče da bilo ko ugrozi njihovu bezbednost ili da smatra da je dozovljno da se obračunavaju sa bilo kojim detetom u našoj zemlji. Hoću da svi znaju u Srbiji da posebnu pažnju posvećujemo deci i njihovoj bezbednosti u školama i u saobraćaju i na internetu… A, što se tiče dece predsednika vodićemo računa da niko ne posmisli da ugrozi njihovu bezbednost ili da na bilo koji način vrši opservaciju njihovog svakodnevnog života, jer se radi o deci”, naglasio je ministar.

Povezane vesti – Vučić: De facto sam prisluškivan 24 godine 

Stefanović je tim osobama poručio da se “manu tih aktivnosti i da će državni aparat umeti na to da odgovori”.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar