Vesti
24.02.2022. 17:13
R.E.

Izbori

Toma Fila: "Dačić ima samo jednu manu..."

Toma Fila 16.2.2022.
Izvor: TANJUG / DRAGAN KUJUNDZIC

Gostujući u jednoj televizijskoj emisiji, član Socijalističke partije Srbije, Toma Fila, izjavio je da mu je čast što se nalazi u ulozi kandidata za gradonačelnika Beograda na predstojećim izborima.

"Prihvatio sam poziv i kandidaturu za gradonačelnika zato što mislim da je Ivica Dačić najinteligentniji političar i za mene je njegova ponuda velika čast. Jedina mana koju Ivica ima jeste to što navija za Partizan, ali se nadam da će i to promeniti., istakao je Fila.

Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije, Ivica Dačić, osvrnuo se na "zamerku“ partijskog kolege rekavši da voli oba kluba i da uči Filu da treba da bude tolerantniji.

"Toma Fila je jedan dragulj našeg društva. On je brend i oličenje starog, pravednog i šarmerskog duha Beograda i nije predložen za gradonačelnika Beograda zbog partijskog uverenja, već zato što smatram da može da bude ponos Beograda i advokat svih Beograđana“, izjavio je Dačić.

Predsednik Narodne skupštine zatim je otkrio da Toma Fila ne bi bio prvi gradonačelnik u svojoj familiji, budući da je njegov deda, Nikola Sapundžić, bio na čelu Skoplja u periodu od 1923. do 1929. godine.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Toma Fila potvrdio kandidaturu za gradonačelnika Beograda
Toma Fila 16.2.2022.

Izbori 3. aprila

16.02.2022. 22:05

Toma Fila potvrdio kandidaturu za gradonačelnika Beograda

Advokat i član Predsedništva SPS-a Toma Fila potvrdio je za Tanjug da je pristao da bude kandidat te stranke za gradonačelnika Beograda.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
6°C
18.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve