Vesti
12.04.2022. 11:46
Beta

Protiv N.N. lica

Usame Zukorlić podneo krivičnu prijavu

Sud
Izvor: Shutterstock

Lider Stranke pravde i pomirenja (SPP) Usame Zukorlić podneo je Republičkom javnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv N.N. lica, zajedno sa laboratorijskim izveštajima koji, kako je ranije rekao, pokazuju da njegov otac Muamer Zukorlić nije umro prirodnom smrću, saznaje radio Sto plus.

Iz te partije su odgovorili da nisu i da neće objavljivati kakva vrsta uzorka je poslata na analiziranje, kako ne bi ugrozili istražni postupak.
 

"Do daljeg nećemo obznanjivati detalje o laboratorijama u kojima je rađeno istraživanje koje je pokrenula interno porodica, iz bojazni da ne ugrozimo istražni postupak. Kada bude vreme, javnosti će biti poznati i ti detalji", odgovorili su iz SPP.
 

Usame Zukorlić je u nedelju rekao da analize dve inostrane laboratorije pokazuju da njegov otac, osnivač te partije, Muamer Zukorlić nije umro prirodnom smrću.
 

"Prva laboratorija utvrdila je da postoji visoka verovatnoća da je testirana osoba bila otrovana teškim metalima. Druga je zaključila da je, na osnovu uzorka koji su dobili, osoba bila otrovana hranom", kazao je Zukorlić.
 

Bivši sandžački muftija i lider Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić preminuo je 6. novembra, u 51. godini.

Kao razlog smrti tada je navođen srčani udar.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Usame Zukorlić Vučiću: "Predsedniče, pomozite"
Usame Zukorlić, 17. 11. 2021.

Komemoracija

17.11.2021. 16:22

Usame Zukorlić Vučiću: "Predsedniče, pomozite"

Usame Zukorlić, sin preminulog muftije i akademika Muamera Zukorlića, poručio je da će nastaviti saradnju sa dosadašnjim partnerima Stranke pravde i pomirenja, koju je osnovao njegov otac.
Close
Vremenska prognoza
few clouds
21°C
30.05.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve