Vesti
09.03.2023. 17:05
R.E.

Zbog renoviranja

Važno: MUP u Ljermontovoj menja lokaciju

Lična karta
Izvor: Shutterstock

Ministarstvo unutrašnjih poslova obaveštava građane da će zbog renoviranja objekta u Ljermontovoj ulici broj 12a u Beogradu, od 13. marta uprava za upravne poslove biti privremeno premeštena u zgradu SIV 3 u Ulici omladinskih brigada 1.


Građani će u SIV 3 moći da izvrše poslove isključivo iz nadležnosti Uprave za upravne poslove, kao što su izdavanje uverenja o kretanju prebivališta i boravišta građana, izdavanje probnih vozačkih dozvola, zamena i duplikat probne vozačke dozvole, prva registracija priključnih vozila, motocikala, teških tricikala i vozila van gabarita, registracija vozila diplomatsko-konzularnih predstavništava, izdavanje tablica za privremeno označavanje vozila – PROBA i sl.

Redovne zahteve za prijavu prebivališta, izdavanje ličnih dokumenata, registraciju motornih vozila, kao i zamenu izdatih vozačkih dozvola, građani mogu da podnesu u bilo kojoj policijskoj stanici na teritoriji Beograda, bez obzira na kojoj su opštini prijavljeni.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Šta je JMBG i koliko otkriva o vama
lična karta

Jedinstveni broj

01.02.2023. 11:25

Šta je JMBG i koliko otkriva o vama

Zakon o jedinstvenom matičnom broju građana definiše jedinstveni matični broj građana kao individualnu i neponovljivu oznaku identifikacionih podataka o građaninu.
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
19°C
30.05.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve