Vesti
03.04.2024. 18:55
Beta

Vremenska prognoza

Četvrtak počinje s oblacima, a onda...

vreme vremenska prognoza
Izvor: Shutterstock

U Srbiji se u četvrtak očekuje potpuno oblačno jutro negde sa slabom kišom nakon čega sledi razvedravanje, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U brdsko-planinskim predelima očekuju se jače padavine do uveče. Duvaće slab i umeren vetar, sredinom dana i posle podne na severu i istoku kratkotrajno i jak, zapadni i severozapadni, uveče slab promenljiv. Najniža temperatura kretaće se od četiri stepena do 12 stepeni, a najviša od 19 do 23 stepena.

U Beogradu sutra posle pretežno oblačnog jutra sa kratkotrajnom kišom, u toku dana se očekuje promenljivo vreme uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. duvaće slab i umeren, zapadni i severozapadni vetar koji će uveče biti slab jugoistočni. Najniža temperatura oko 12 stepeni a najviša oko 21 stepen.

U narednim danima očekuje se pretežno sunčano i sve toplije vreme.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Meteorolog Nedeljko Todorović: "Narednih decenija temperature u blagom padu"
1

INTERVJU

23.07.2023. 13:05

Meteorolog Nedeljko Todorović: "Narednih decenija temperature u blagom padu"

Prethodnih dana mnogima je klima-uređaj bio "najbolji drug“. Velike vrućine pogodile su i Srbiju pa su ljudi, naročito oni iz urbanih sredina, spas tražili ili u rashlađenim prostorijama, a oni sa nešto više mogućnosti "preselili“ su se na more ili na planinu. U svakom slučaju tamo gde je prijatnije nego u betonskoj džungli.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve