Vesti
17.12.2021. 00:29
Tanjug

Šta nas čeka

Vremenska prognoza - od petka do petka

sneg, zima
Izvor: Shutterstock

U većem delu Srbije ovog petka će biti oblačno, u nižim predelima mešovite padavine, kiša i sneg, a na planinama sneg i povećanje visine snežnog pokrivača.

U Negotinskoj Krajini uglavnom suvo, a u Vojvodini posle podne delimično razvedravanje. Vetar umeren i jak, severozapadni. Najniža temperatura od -1 do 4, a najviša od 3 do 8 stepeni, saopštio je Republički hidrometerološki zavod.

U Beogradi oblačno. U toku dana povremeno slaba kiša, a u toku noći kratkotrajna susnežica ili slab sneg. Vetar umeren, severozapadni. Najniža temperatura oko 2, a najviša oko 5 stepeni.

U subotu u većem delu pretežno oblačno, u brdsko-planinskim predelima centralne i južne Srbije povremeno sneg i povećanje visine sneznog pokrivaca za 5 do 15 cm.

U Vojvodini i Negotinskoj Krajini suvo sa suncanim intervalima. Od nedelje 19. do utorka 21. decembra, promenljivo oblačno. Slabe padavine se povremeno očekuju u istočnoj Srbiji i planinskim predelima.

Od utorka do petka, 24. decembra slab do umeren jutarnji mraz, a dnevna temperatura oko i malo iznad nule.

U sredu bez padavina, a od četvrtka ponovo kiša i sneg.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Mihajlovićeva o tome ko je kriv za to što 9.000 korisnika u Srbiji nema struju
Zorana MIhajlović

EPS

15.12.2021. 09:04

Mihajlovićeva o tome ko je kriv za to što 9.000 korisnika u Srbiji nema struju

Oko 30 odsto sistema Elektroprivrede Srbije (EPS), odnosno 260 trafo-stanica nije u funkciji trenutno, a 9.000 korisnika u Srbiji nema struju, za šta je kriva uprava EPS-a, izjavila je ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović
Close
Vremenska prognoza
clear sky
5°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve