Vesti
09.11.2023. 19:10
Beta

Vremenska prognoza

Novembar počinje da liči na novembar... Kiša, vetar, hladno vreme

oblaci, oblačno vreme
Izvor: Shutterstock

U Srbiji će u petak biti umereno do potpuno oblačno i vetrovito, posle podne, uveče i noću mestimično sa kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren južni i jugoistočni vetar, u košavskom području i na planinama povremeno i jak, a na jugu Banata i sa olujnim udarima. Krajem dana vetar u slabljenju. Najniža temperatura biće od nula do osam, a najviša od 11 do 15 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će sutra biti umereno do potpuno oblačno i vetrovito, posle podne, uveče i noću povremeno sa kišom. Duvaće umeren, povremeno i jak južni i jugoistočni vetar, koji će krajem dana biti u slabljenju. Najniža temperatura biće od četiri do osam, a najviša oko 14 stepeni.

U Srbiji će u subotu biti oblačno i hladnije, povremeno sa kišom koja će na visokim planinama iznad 1.500 metera posle podne preći u sneg. Uveče prestanak padavina i smanjenje oblačnosti, osim na jugu zemlje. U nedelju i ponedeljak biće pretežno sunčano uz malu i umerenu oblačnost, osim na krajnjem jugu i jugoistoku Srbije gde će se zadržati oblačno vreme, ponegde sa kišom.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Meteorolog Nedeljko Todorović: "Narednih decenija temperature u blagom padu"
1

INTERVJU

23.07.2023. 13:05

Meteorolog Nedeljko Todorović: "Narednih decenija temperature u blagom padu"

Prethodnih dana mnogima je klima-uređaj bio "najbolji drug“. Velike vrućine pogodile su i Srbiju pa su ljudi, naročito oni iz urbanih sredina, spas tražili ili u rashlađenim prostorijama, a oni sa nešto više mogućnosti "preselili“ su se na more ili na planinu. U svakom slučaju tamo gde je prijatnije nego u betonskoj džungli.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
25°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve