VUČIĆ: Albanci ni po koju cenu neće kompromis, Srbi su sa zamrznut konflikt…

VUČIĆ: Albanci ni po koju cenu neće kompromis, Srbi su sa zamrznut konflikt…

Foto Oksana Skendzic


Albanci neće kompromis, Srbi su za zamrznut konflikt na Kosovu, rekao je predsednik Aleksandar Vučić i ukazao da ne vidi rešenje, niti šta bi ono moglo da bude.

“Albanci trenutno ni po koju cenu ne žele kompromis. U Srbiji ljudi koji bi želeli su u takvoj manjini da je nemoguće bilo šta da predlože”, konstatovao je sinoć on gostujući na televiziji Kopernikus.

Vučić je rekao da je 90 odsto Srba srećno zbog zamrznutog konflikta, iako zamrznut konflikt uvek može da se “odmrzne” i pitanje je samo trenutka kada to može da se dogodi.

 FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ bk

FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ bk

Predsednik je u razgovoru za tu televiziju spomenuo, doduše u drugom kontekstu, i da je danas popodne imao duge i ozbiljne razgovare sa predstavnicima EU, Nemačke i Francuske, ali nije rekao šta je bila tema razgovora.

“Čuvali smo stabilnost i mir, i svi su to znali u svetu da ćemo čuvati po svaku cenu. Važno je da budemo staloženi, a oni znaju kolika je snaga Srbije, i neće napadati Srbiju”, podvukao je on u vezi stalnih napada iz regiona na Srbiju.

Pročitajte još – “BIĆE UHAPŠEN ISTE SEKUNDE” Vučić: Molim Jurića da kaže koji je političar pedofil

Moramo da razumemo da pravda ne postoji, bili smo deo procesa koji smo izgubili I plaćamo visoku cenu, istakao je Vučić povodom primene dvostrukih aršina Zapada prema našoj zemlji.

“Učestvovali smo u sukobu u kojem smo izgubili”, konstatovao je Vučić.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar