Vučić o blokadi rektorata: Uspeli su pristalice da okrenu protiv sebe…

Vučić o blokadi rektorata: Uspeli su pristalice da okrenu protiv sebe…

Predsednistvo Srbije


Uspeli su svojim “čudesnim delovanjem”, da okrenu protiv sebe sve ljude koji demonstriraju, a svi su bili na njihovoj strani, primetio je predsednik Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanje novinara u vezi sa blokadom Rektorata.

“Čestitam im, alal vera, majstori. Uspeli ste nešto što ja nisam za sedam godina teškog i napornog rada. Hvala vam i nastavite sa tim”, rekao je Vučić, upitan kako vidi situaciju sa blokadom pod kojom studenti iz inicijative “1 od 5 miliona”.Na konstataciju da se danas ispred Rektorata pojavio predsedavnik SzS Boško Obradović, a ranije i Zoran Lutovac i Marinika Tepić, Vučić je rekao:

“Što se tiče Obradovića, Lutovca i Marinike Tepić, ”čuvenih studenata” – ništa novo”.

protest, Boško Obradović

Povezane vesti – DRUGI DAN BLOKADE: Rektorki onemogućen ulaz, pred zgradom Lutovac, Obradović

Novo je, primećuje, što je među studentima i “jedan u bermudama, od 30 godina, koji je ranije preskakao ogradu” kod Predsedništva Srbije.

“Kažu – mi smo studenti. Evo, ja ću sad da budem student i da upišem još neki fakultet… A moju Milicu ću da pošaljem da demonstrira u jaslicama. Ona ima 17 godina i taman je za jaslice, kao i ovi za fakultet… i onda dođe veliki fakultetski stručnjak Boško Obradović da nam on sve objasni…”, ironizirao je Vučić.

Upitan da li je u pravu Jovo Bakić da se radi o “stranačkom povlađivanju”, Vučić je odgovorio da ne zna šta je Bakić rekao, ali da je to svakako očigledno.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar