Vesti
17.09.2019. 14:42
Tanjug

Vučić o blokadi rektorata: Uspeli su pristalice da okrenu protiv sebe...

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Uspeli su svojim "čudesnim delovanjem", da okrenu protiv sebe sve ljude koji demonstriraju, a svi su bili na njihovoj strani, primetio je predsednik Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanje novinara u vezi sa blokadom Rektorata.

"Čestitam im, alal vera, majstori. Uspeli ste nešto što ja nisam za sedam godina teškog i napornog rada. Hvala vam i nastavite sa tim", rekao je Vučić, upitan kako vidi situaciju sa blokadom pod kojom studenti iz inicijative "1 od 5 miliona".Na konstataciju da se danas ispred Rektorata pojavio predsedavnik SzS Boško Obradović, a ranije i Zoran Lutovac i Marinika Tepić, Vučić je rekao:

"Što se tiče Obradovića, Lutovca i Marinike Tepić, ''čuvenih studenata'' - ništa novo".

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Povezane vesti - DRUGI DAN BLOKADE: Rektorki onemogućen ulaz, pred zgradom Lutovac, Obradović

Novo je, primećuje, što je među studentima i "jedan u bermudama, od 30 godina, koji je ranije preskakao ogradu" kod Predsedništva Srbije.

"Kažu - mi smo studenti. Evo, ja ću sad da budem student i da upišem još neki fakultet... A moju Milicu ću da pošaljem da demonstrira u jaslicama. Ona ima 17 godina i taman je za jaslice, kao i ovi za fakultet... i onda dođe veliki fakultetski stručnjak Boško Obradović da nam on sve objasni...", ironizirao je Vučić.

Upitan da li je u pravu Jovo Bakić da se radi o "stranačkom povlađivanju", Vučić je odgovorio da ne zna šta je Bakić rekao, ali da je to svakako očigledno.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light rain
8°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve