Vesti
22.06.2020. 22:11
Tanjug

Volim kada pošteno

Vučić o susretu sa Lajčakom: Volim pošteno, karte na sto

tan2020-6-22_182234924_0.jpg

Volim kada pošteno iznesemo karte na sto, rekao je predsednik Aleksandar Vučić posle razgovora sa Miroslavom Lajčakom i istakao da

Volim kada pošteno iznesemo karte na sto, rekao je predsednik Aleksandar Vučić posle razgovora sa Miroslavom Lajčakom i istakao da je to bio jedan od najkonkretnijih razgovora koje je imao.

Vučić je susret i razgovor sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine okarakterisao kao otvoren i iskren razgovor, koji, zbog same teme o kojoj je govoreno, za njega kao nekoga koji predstavlja Srbiju, nije lak i prijatan.

Povezane vesti – Miroslav Lajčak evropski čovek za sve

Rekao je da ne može da otkriva detalje, dodajući da se kod nas ne dešava da nešto procuri u štampu, kao što je, konstatovao je, slučaj u Prištini „kao da žive od toga".

[caption id="attachment_289739" align="alignnone" width="675"]FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/bs FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/bs[/caption]

Ključna poruka razgovora je, kaže, da su u približavanju evropskoj budućnosti Srbije značajni razgovori sa Albancima.

Povezane vesti - Lajčak: Rešiti sva otvorena pitanja, jednom za svagda

"Strahovito je važno, možda i ključna poruka, da možemo na ozbiljan način da približimo evropsku budućnost Srbije ako budemo posvećeni reformskim procesima, a jednako, ako ne i značajniji, su razgovori sa Albancima", kazao je Vučić na zajedničkoj konferenciji za štampu.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
2°C
16.04.2021.
Beograd

Najčitanije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve