VUČIĆ: Opozicija me neće stići ni za 10 godina, sledeće godine drugi preuzima SNS

VUČIĆ: Opozicija me neće stići ni za 10 godina, sledeće godine drugi preuzima SNS

foto: Oksana Skendžić


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je da će se “skloniti” pre nego što opozicija dođe do prilike da mu se približi, primetivši da tako nešto ne može da se desi ni za deset godina.

Upitan o izjavi da će se skloniti pre nego što opozicija dođe u poziciju da mu se uopšte i približi i kada će se to dogoditi, predsednik Srbije je za RTS odgovorio:

“To bi značilo da bih mogao još 10 godina da se bavim ovim poslom, jer se 10 godina ne bi približili, ali to mi ne pada mi na pamet, biće mnogo ranije”.

Povezane vestiNa Kosovu u septembru ili oktobru

To je, kaže, i juče rekao, ne da bi nekoga potcenjivao, već zato što govori o ozbiljnim rezultatima koje je Srbija postigla. “Ali, ne možete da se odbranite od hiljada laži”, primetio je on.

Predsednik Srbije je istakao da se rezultat meri, a rezultat je da Srbija ekonomski napreduje, nezavisna je i suverena zemlja, čuva vojnu neutralnost, čuva nacionalne interese.

“Srbija ide napred i bilo bi mi važno da investicioni plan uspe, da sačuvamo bar deo mladih u zemlji, da se izborimo za njih”, rekao je Vučić i dodao da na njegovu sreću, ima “takve stručnjake” za političke protivnike.

Ponovio je i će sledeće godine neko drugi preuzeti SNS, jer se on neće kandidovati na skupštini stranke. “Nema sumnje da će sledeće godine neko drugi preuzeti SNS.

Povezane vestiDodik: Niko neće zaplakati, jer se Tačiju nešto ne sviđa

Mora čovek da zna kada je vreme da dođe do određenih promena i kada je vreme da sebe ne poistoveti sa državom”, primetio je Vučić gostujući na RTS.

Na pitanje šta će to značiti za SNS, Vučić je rekao da je reč o ubedljivo najboljoj i najsnažnijijoj partiji, a da će on pomoći da stranka pobedi na parlamentarnim izborima.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar