VUČIĆEV KABINET: Vest o formiranju stranke u Crnoj Gori je izmišljotina

VUČIĆEV KABINET: Vest o formiranju stranke u Crnoj Gori je izmišljotina

foto: Oksana Skendžić


U Kabinetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića oštro su demantovali navode u crnogorskim medijima da predsednik Srbije i Srpske napredne stranke namerava da formira stranku u Crnoj Gori.

“To je puka izmišljotina”, rekli su u Kabinetu predsednika Tanjugu, koji je tražio komentar vesti koja se pojavila u crnogorskim medijima.

Da Vučić razmatra mogućnost formiranja političke stranke ili koalicije u Crnoj Gori objavile su podgoričke “Vijesti”, pozivajući se na neimenovanog sagovornika, koji navodi da je Vučić takvu mogućnost pominjao najbližim saradnicima u Srpskoj naprednoj stranci.

Pročitajte – Bećković za Ekspres: Crnogorci se odrekli sebe, a misle da je nešto njihovo

“Vijesti” spekulišu, pozivajući se na sagovornika, da je ideja da Vučić dobije srpsku stranku, koja bi nakon izbora mogla postati deo široke vladajuće koalicije.

List dalje spekuliše o lošim odnosima između čelnika Demokratskog fronta i predsednika Vučića, a potvrdu za to nalazi i u njegovoj izjavi da je spreman da ugosti predsednika Crne Gore Mila Đukanovića u Beogradu, “kako bi razgovarali, umesto da se stvaraju problemi i tenzije”.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar