Vesti
29.09.2021. 10:32
R.E.

Ana Brnabić

"Vučiću imuni sistem oslabio zbog stresa"

vučić
Izvor: FOTO TANJUG / STRAHINJA ACIMOVIC

Premijerka Ana Brnabić rekla je povodom otkazivanja, odnosno pomeranja jučerašnih sastanaka predsednika Aleksandra Vučića da ga je "uhvatio grip i da mu je oslabio imuni sistem zbog svih napora i stresa".

"Do duboko u noć smo razgovarali. On, nažalost, ne miruje, volela bih da malo više odmara. Pod užasnom je tenzijom sada oko svega što se dešava na KiM. Mislim da noćima nije spavao, uhvatio ga je grip. Imuni sistem mu je oslabio naravno od tih napora i od tog stresa", rekla je Brnabić nza TV Happy.

Ona je dodala da je predsednik nastavio da radi i da već danas ima sastanak sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen, sa kojom će u četvrtak potpisati ugovor o izgradnji autputa Niš-Merdare-Priština-Drač.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Samo jedna slaba tačka
Aleksandar Vučić

Zašto deca...

27.09.2021. 09:01

Samo jedna slaba tačka

Pre sedam godina su u razmaku od nekoliko meseci sin i brat predsednika Srbije bili žrtve insceniranih afera koje je trebalo da kompromituju Aleksandra Vučića. Obrazac koji je tada primenjen nastavljen je do danas. U tom periodu deca i članovi porodice srpskog predsednika izgubili su pravo na normalan život i prošli kroz proces dehumanizacije bez presedana.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
5°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve