Vesti
26.05.2023. 03:31
R.E.

Televizija Pink

Željko Mitrović ukida "Zadrugu"

Željko Mitrović
Izvor: ATAIMAGES / Dusan Milenkovic

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je da je uputio molbu vlasniku TV Pink Željku Mitroviću da razmotri opciju ukidanja rijaliti programa "Zadruga" na toj televiziji.

"Ja sam razgovarao sa vlasnikom vaše televizije i zamolio ga i rekao mu da jedan deo građana Srbije smatra da rijalitiji nisu dobra stvar. Ja znam kakav je njegov (Mitrovićev) i stav kuće i dobrog dela gledaoca koji gledaju taj program", rekao je Aleksandar Vučić za TV Pink.
 

Svega nekoliko sati kasnije, nakon Vučićevih reči, na Twitteru se oglasio Željko MItrović rekavši da će ukinuti rijaliti program kroz nekoliko dana. 

"Na preporuku Predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program "Zadruga". Verujem da je jedinstvo Srbije i procena Predsednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa", napisao je on na Twitteru.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Rijaliti program - beg od sopstvenog života
TV

Fenomen

31.08.2022. 16:10

Rijaliti program - beg od sopstvenog života

Zauvek će, kao znak pitanja, ostati to što ljudi vole da „zabadaju nos“ u tuđe živote. Možda je bolje da ovo nazovemo fenomenom jer se ne može objasniti zbog čega je to tako.
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
14°C
23.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve