Vesti
02.03.2023. 19:20
Beta

Najavljeno

Zrenjanin dobija stadion po UEFA standardima

fudbal, stadion
Izvor: Shutterstock

Pokrajinska vlada obezbedila je 250 miliona dinara za drugu fazu radova na rekonstrukciji Gradskog stadiona u Zrenjaninu, rekao je pokrajinski premijer Igor Mirović.

 

Mirović je kazao da će stadion biti po UEFA standardima, kapaciteta 8.000 mesta, što će omogućiti da se organizuju i međunarodna atletska takmičenja i fudbalski mečevi.

"Rekonstrukcija će prema uveravanju predstavnika izvođača radova biti završena do kraja godine. Imamo garancije i obećanja da ćemo do tada stadion pustiti u funkciju", rekao je Mirović.

Novac za radove na stadionu je obezbeđen preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine.

"Završetkom radova dobićemo moderan i jedinstven sportski kompleks sa stadionom i dve hale, koji zadovoljava međunarodne standarde", poručio je Mirović.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Zrenjanin 19 godina bez vode. Stiže rešenje?
Voda

Neverovatno, a istinito

20.01.2023. 15:10

Zrenjanin 19 godina bez vode. Stiže rešenje?

Rešenjem sanitarnog inspektora pre tačno 19 godina, u Zrenjaninu je zabranjeno korišćenje vode iz gradskog vodovoda za piće i pripremu hrane zbog nedozvoljene količine arsena, a gradonačelnik Simo Salapura najavio je da će građani ove godine imati "bezbojnu vodu", dok će potpuno ispravnu i u punom kapacitetu imati u prvom kvartalu 2024.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve