Život
04.02.2022. 13:00
R.E./Vogue

Manolo Blanik je istorija

Da li znate čije cipele sada nosi Keri Bredšo?

cipele, štikle
Izvor: Shutterstock

U seriji "I tek tako“, nastavku kultnog serijala "Seks i grad“, imali smo priliku da vidimo neverovatne modne kombinacije, u kojima je neizbežan deo bio i savršen par cipela. A da li ste znali da je Keri Bredšo odbacila Manolo Blanik cipele koje su obeležile prvi deo serijala?

S obzirom na uticaj koji je "Seks i grad“ imao na modu, nastavak ove serije je očekivano stavljen pod mikroskop, a svaka modna kombinacija je detaljno analizirana. Ono što su modni kritičari, ali i fanovi serije primetili je da je Keri Bredšo zamenila ikonične Manolo Blanik cipele. Umesto njih Keri nosi cipele modnog brenda glavne glumice i izvršne producentkinje Sare Džesike Parker.

Kako je Sara Džesika Parker i sama rekla "Nisam želela da ubacujem svoje ime i brend u seriju, jer "SJP collection" ne postoji u svetu ove serije."

Međutim, kako se probližavalo snimanje bilo je očigledno da kostimerima fali par komada obuće. Tada se Sara, zajedno sa dizajnerkama kostima Moli Rodžers i Deni Santijago, dosetila da bi mogle da same dizajniraju savršene cipele za Keri Bredšo, piše Vogue.

Sarin poslovni saradnik, Džordž Malkemus, osmislio je brend kojim su ove cipele predstavljene u seriji. 

"Želeli smo da ih predstavimo kao cipele stare italijanske kuće, jer za našu kolekciju inače rade obućari kojima je taj posao u porodici generacijama. Bilo nam je jako važno da predstavimo autentične cipele, jer je moda nerazdvojivi deo ove serije" rekla je Sara Džesika Parker.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Da li vam se dopada nova "Keri" ogrlica? (FOTO)
Sara Dzesika Parker 12.1. 2022.

Drastično skuplja

13.01.2022. 08:05

Da li vam se dopada nova "Keri" ogrlica? (FOTO)

Niste pravi ljubitelj serije "Seks i grad" ukoliko ne znate za ogrlicu koju Keri Bredšo nosi skoro u svim ranijim epizodama.
Close
Vremenska prognoza
thunderstorm
21°C
22.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve