DIRTY TALK: Seksi razgovori koji unose uzbuđenje u spavaću sobu

DIRTY TALK: Seksi razgovori koji unose uzbuđenje u spavaću sobu

Shutterstock


Nije samo do toga kad nešto kažete, već i kako to kažete.

Malo je mesta na kojima povratne informacije i komunikacija mogu biti toliko važne, koliko u spavaćoj sobi. Znati šta treba raditi, a šta ne, može dovesti do boljeg i korisnijeg seksa. Dirty talk (tzv. “prljavi razgovor”) može prijatno iznenaditi vašeg partnera. A kada to loše odradite, može ga i oterati kući.

Pročitajte još: Najbolji saveti za seks

S obzirom na to da svi imamo različite ukuse, nepravedno je i netačno sastaviti proizvoljnu listu onoga što “ne smete” i “ne treba” da radite. Ali ono što je bitno, nisu ni same reči, koliko trenutak i način na koji se one koriste.

Evo spiska predloga za dobar dirty talk.

Razgovor o dirty talk-u

Ukoliko niste sigurni kakve prljave razgovore voli vaš partner ili ako uopšte voli prljavi razgovor, pitajte ih! Ako se osećate dovoljno ugodno oko svega ostalog, onda ne bi trebalo da vam predstavlja problem da ga konkretno pitate šta voli i želi. Komunikacija će vam pomoći da izbegnete neprijatne provale. Možda ćete otkriti želje koje niko, pa čak ni vi niste znali da ih imate.

Budite ljubazni

Većina ljudi voli kada čuje reči ohrabrenja poput “tako si seksi”, “želeo sam te celu noć”, “osećam se dobro”. Seks nije vreme za pokretanje nerešenih pitanja poput “emocionalno mi ne možeš pružiti stabilnost potrebnu za osnivanje porodice”. Ako imate problem u vezi, razgovarajte o tome posle seksa.

Shutterstock

Shutterstock

Nikada nemojte da lažirate

Mnogi vole da ponavljaju uobičajene fraze iz pornića, čak i onda kada se ne osećaju tako. Ali rezultat može da bude potpuno suprotan, i krajnje ne-seksi.

Budite određeni

Reecite tačno šta vam se sviđa kod vašeg partnera. I to spomenite tokom seksa. Izgovorite njihovo ime. Veoma je seksi kad čujete da neko stenja vaše ime.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar