Život
02.02.2024. 12:12
R.E.

Objavljenje fotografije

Evo kako će izgledati Beogradski sajam i Hala 1 (FOTO)

1
Izvor: Instagram screenshot

"Hala 1 ne samo da neće biti srušena, već će imati čak tri operske scene, opremljene najsavremenijom scenskom tehnikom i izgrađene po najvišim svetskim standardima", napisao je ministar finansija Siniša Mali na svom Instagram profilu uz fotografije koje prikazuju kako će izgledati Beogradski sajam.

"Setite se samo koliko su nas napadali da ćemo da rušimo Halu 1, i svih laži koje su pojedinci iz opozicije izgovarali. Sada ih još jednom demantujemo", napisao je ministar i dodao: 

"Istovremeno, Hala 1 će moći da ugosti baletske ansamble, orkestre i pozorišne trupe, i to kako naše domaće, tako i inostrane. Na taj način Hala 1 će biti domaćin međunarodnih muzičkih događaja i renomiranih svetskih umetnika, a Beograd i Srbija će potvrditi i ojačati svoju poziciju na kulturnoj mapi Evrope".

Siniša Mali je napisao i da će zgrada Železničke stanice u Beogradu biti "adaptirana u Istorijski muzej, u zgradi Pošte u Savskoj će biti Dečiji muzej,  a imaćemo i dve nove pozorišne scene, kao i novi muzej posvećen Nikoli Tesli".

Pogledajte fotografije: 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
38°C
16.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve