Život
02.02.2022. 06:05
R. E.

Da li ste među njima?

Horoskop za februar: Kojim znacima će ovo biti najbolji mesec 2022.

horoskop, zodijak
Izvor: Shutterstock

Retrogradan hod Merkura, planete komunikacije, završava se 3. februara. Bez retrogradnih planeta na nebu, konačno ćemo krenuti napred. Pročitajte kojim horoskopskim znacima ovaj mesec donosi najznačaniji pomak.

Ovan

Ovog meseca ćete na poslu uspeti da završite neke projekte koje ste bili primorani da odložite. Postoji mogućnost da će vam nadređeni ponuditi rukovodeću poziciju, posebno ako se bavite zdravstvom ili menadžmentom.

Bićete puni energije i spremi da ostvarite svoje ciljeve.

Na ljubavnom planu, prva polovina februara vam donosi skladan odnos sa voljenom osobom. Dobro ćete se razumeti sa članovima porodice i bićete složni.

Ako niste u vezi, od 16. februara kreće povoljan period za upoznavanje partnera, kojeg biste mogli sresti na poslu.

Bik

U februaru ćete biti fokusirani na organizaciju novih poslova i radnih zadataka. Uspeh vas očekuje ako se bavite prosvetom, trgovinom ili turizmom. Od sredine meseca pojaviće se mogućnost da započnete saradnju sa nekim iz inostranstva.

Prvu polovinu meseca iskoristite da otputujete na odmor sa voljenom osobom, jer bi to moglo značajno da utiče na stabilnost vašeg odnosa. Slobodni Bikovi će imati priliku da započnu emotivnu vezu, verovatno sa osobom koja živi u drugom gradu.

Blizanci

Nakon 3. februara, kada Merkur završi retrogradan hod, biće vam lakše da rešite finansijske probleme koje ste imali u prethodnom periodu. Na poslovnom planu ćete biti puni ideja zahvaljujući kojima biste mogli da sebi obezbedite bolju zaradu. Najviše uspeha ćete imati ako se bavite modernim tehnologijama.

Sa voljenom osobom ćete se slagati u vezi zajedničkih ciljeva i unećete više strasti u vaš odnos. Blizanci koji nisu u vezi bi mogli preko poslovne saradnje da upoznaju osobu sa kojom dele slična interesovanja, što bi moglo da se pretvori u skladan odnos.

Rak

Očekuje vas uspeh ako se bavite javnim poslom, ekonomijom ili marketingom. Moguće je da ćete započeti jedan veliki i dugoročan projekat. Ako ste planirali da uvedete neke novine u svoje poslovanje, ovo je idealan period za to.

Nezaposleni Rakovi će dobiti priliku za zaposlenje u oblastima marketinga, trgovine ili knjigovodstva.

Na ljubavnom planu ćete biti puni razumevanja i spremni da budete oslonac partneru. Slobodnim Rakovima se smeši mogućnost da upoznaju osobu iz inostranstva koja će im se dopasti na prvi pogled.

Lav

Ovog meseca ćete poboljšati odnose sa kolegama, dok će vam nadređeni poveriti više odgovornosti i mogućnost da napredujete u karijeri. Moguć je i premeštaj na novo radno mesto sa boljom zaradom.

Ako je došlo do zahlađenja u odnosu sa partnerom, sada je prava prilika da se suočite sa problemima u vezi. Možda ćete morati da preuzmete više odgovornosti za ostvarivanje zajedničkih ciljeva. Pruža vam se i mogućnost za zajedničko putovanje.

Ako ste slobodni, kriterijumi za izbor partnera će biti visoki. U potrazi ste za ozbiljnom i stabilnom osobom, a baš ovaj mesec bi mogao da bude taj kada konačno upoznate nekoga ko se uklapa u ovaj opis.

Devica

Ukoliko vam je u prehodnom periodu manjkalo kreativnosti i inspiracije, sada je gotovo sa tim. Uspećete da nadoknadite izgubljeno vreme i bićete bolje organizovani. Takođe, lakše ćete rešavati sve administrativne obaveze. Moguće je novo zaposlenje u oblasti pravosuđa ili ekonomije.

U odnosu sa voljenom osobom biće više dinamike i verovatno će biti više izlazaka i zabave.

Slobodne Device bi mogle početkom februara da uplove u novu vezu sa osobom sa kojom dele isti ukus i interesovanja.

Vaga

Polako ali sigurno počinjete da nedoknađujete poslovne obaveze koje ste zapostavili u prethodnom periodu. Ako se bavite uslužnim delatnostima, ovo je odličan period za vas.

Od 18. februara ćete biti u mogućnosti da ostvarite veliku zaradu. Ukoliko ste u potrazi za poslom, gledajte oglase koji se tiču dizajna ili finansija, jer su velike šanse da ćete dobiti zaposlenje baš u ovim oblastima.

U prvom delu meseca trudićete se da poboljšate uslove života u vašem domu i da postignete stabilnost u odnosu sa voljenom osobom.

Ako niste u vezi, sredinom meseca biste mogli da upoznate osobu koja se uklapa u vaša očekivanja i kojoj je životni partner potreban jednako koliko i vama.

Škorpija

U prethodnom periodu ste imali problema u komunikaciji sa kolegama, a radno okruženje je bilo puno nesporazuma i odlaganja. Sada je sa tim gotovo, jer vam zvezde predviđaju da ćete imati više šanse da uspešno pregovarate i ostvarite napredak.

Zarada će biti viša od očekivane. Od 8. februara počinje posebno povoljan period za svaku vrstu komunikacije. Ako niste zaposleni ovog meseca bi neko mogao da vam ponudi posao u oblasti ugostiteljstva ili trgovine.

Komunikacija sa partnerom će biti odlična i u vezu ćete uneti osveženje koje vam je nedostajalo. Doći će do promena koje će značajno unaprediti vaš odnos.

Slobodne Škorpije bi mogle već početkom meseca da upoznaju osobu koja će imati upravo one osobine koje traže kod partnera – inteligenciju i dobro raspoloženje.

Strelac

Ovog meseca će vam rukovanje novcem biti znatno olakšano i uspećete da pokrijete gubitke iz prethodnog perioda. Moguće je da ćete investirati novac u sredstva za rad, ali i u nekretnine.

Imaćete dobar osećaj za tokove novca i biće vam jasno u kom pravcu treba da usmeravate investicije. Čak i nezaposleni Strelčevi će biti u dobroj finansijskoj situaciji, zahvaljujući neočekivanom dobitku.

U drugom delu februara smeši vam se poznanstvo sa osobom koja će vas neodoljivo privući i koja će na vas ostaviti dubok utisak već pri prvom susretu, a simpatije će biti obostrane.

Ako ste u vezi, početkom meseca ćete poboljšati odnos sa partnerom i pravazići ćete nesporazume koje ste imali. Krajem februara može doći do nesuglasica oko zajedničkih finasija, ali ćete uspeti to da rešite.

Jarac

Ako ste planirali da započnete privatan biznis, ovo je idealan mesec za to. Takođe, otvoriće vam se nove prilike za investiranje. U februaru ćete biti bolje organizovani i ispravićete propuste koje ste napravili.

Bićete motivisani da ulažete više napora u pregovore oko novih projekata, a nadređeni će vam poveriti odgovornije zadatke. Uspeh vas očekuje ako se bavite prosvetom ili dizajnom.

Sredinom meseca biste mogli da upoznate osobu sa kojom imate mnogo zajedničkih tema za razgovor, ali od vas zavisi da li ćete odlučiti da se upustite u vezu. Ako ste zauzeti, u februaru ćete mnogo više razgovarati sa partnerom. Voljenoj osobi ćete poveriti neke svoje brige, a ona će vam pružiti podršku.

Vodolija

Bilo da ste zaposleni ili ne, od 4. februara ćete biti u mogućnosti da se lakše nosti sa preprekama, kao i da sprečite štetu koju vam nanose spletke ljudi koji, iza vaših leđa pokušavaju da se okoriste o vas. Ako ste na rukovodećem položaju, upravljaćete velikim projektima koji će zahtevati ozbiljnu koncentraciju, ali ćete sve rokove uspeti da ispoštujete na vreme.

U odnosu sa partnerom će doći do značajnih promena što će se negativno odraziti na stabilnost vaše veze. Potrebni su vam novi zajednički ciljevi.

Ako ste slobodni, vaši kriterijumi kada je u pitanju osoba koja bi vam odgovarala za emotivnu vezu biće prilično visoki i strogi. Tražite nekoga ko je ima jasne ciljeve i velike ambicije. Sredinom meseca mogli biste da upoznate baš ovakvu osobu.

Ribe

U februaru ćete biti bolje organizovani i ovo je povoljan period za vas bez obzira da li ste zaposleni ili ne. Od vas će se očekivati da uložite više napora i pokažete više odgovornosti.

Imaćete uspeha ako se bavite komunikacijama ili trgovinom. Postoji mogućnost da krajem meseca ostvarite zaradu veću od očekivane.

U odnosu sa partnerom ćete postepeno uspeti da prevaziđete nesuglasice i nesporazume koje ste imali u prethodnom periodu. Poboljšaćete vaš društveni život koji je bio u zastoju i počećete češće da izlazite i da se viđate sa zajedničkim prijateljima.

Ako niste u vezi, početkom meseca biste mogli da obnovite kontakt sa osobom sa kojom ste počeli da se viđate pre izvesnog vremena, a onda, bez vidljivog razloga prekinuli kontakt. Ovog puta ćete oboje biti spremniji da poklonite poverenje jedno drugom.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Kineski horoskop: Ulazimo u godinu Vodenog Tigra
kina

Šta to znači?

02.01.2022. 08:15

Kineski horoskop: Ulazimo u godinu Vodenog Tigra

Kineska Nova godina, prema lunarnom kalendaru, počinje 1. februara i biće u znaku Vodenog Tigra. To je znak koji dolazi svakih 12 godina i odnosi se na osobe koje su rođene: 1962, 1974, 1986, 1998. i 2010. godine.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
15°C
28.09.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

SP u košarci

Vidi sve