Život
04.03.2023. 07:05
Hajdi Levi

Zvezde govore

Ribe, srećan rođendan! Izvolite godišnji horoskop...

Shutterstock/Ekspres
Izvor: ribe

Drage naše februarske i martovske Ribe, srećan vam rođendan! Vaše carstvo dubokih voda i Posejdonovog (i Amfitritinog) okeana je pod svetlima zvezdanog reflektora do 21. marta, kada Sunce ulazi u znak Ovna i započinje zvanična astrološka nova godina tokom prolećne ravnodnevice.

Vaša rođendanska torta imaće puno spratova, biće kao snoviđenje – soliter od dražesnih oblaka na nebu, koji se ogledaju u vodi i napravljeni su od šećerne vune, puslica, oraha i pistaća, bele čokolade, koralnih jestivih ukrasa, marcipana u obliku delfina, školjki i morskih zvezda koje su iste kao one na nebu, i slatke kao najzanosnije želje. Nikad ista. Prava iluzija od čokolade. Svaki put slasnija i primamljivija.

Ovu rođendansku godinu svakako ćete da zapamtite. Promene su velike. Jednu nisu doživele ne samo rođendanske Ribe, već ni ostatak zodijačkog bratstva 248 godina. A neće je doživeti ni vaši malo dalji potomci, osim onih prvoga reda – vaša deca i unuci ako ih steknete u narednih 21 godinu ili ih možda već imate.

Pluton ulazi u Vodoliju, u vašu 12. kuću, i budi spiritualnost, duhovnost, interesovanje za strane prekookeanske i egzotične zemlje, daje vam izuzetne snove, na granici jave, sposobnost vizualizacije, sklonost ka istraživanju misticizma, duhovnosti, daje asketizam i potragu za duhovnim učiteljima i isceliteljima. Ova je kuća iza vaših leđa, oblast nepoznatog, vesnik je mikro revolucija, ličnih, tehnoloških pre svega. I vaša seksualnost biće pojačana, a možda i potreba za intimom i osamom. Mnogi vaši strahovi i fobije, fiks-ideje, biće eliminisani u ovom periodu. Neverovatni napredak tehnologije pomoći će vam u svakodnevnom životu.

Saturn će u martu preći iz Vodolije u znak Riba, te uneti red u haos. Kada preuzmete odgovornost za svoje postupke, fokusirate se pre svega na sebe i svoje potrebe, vaše samopouzdanje će porasti i postati vaš štit. Sve što započnete može da traje. Zato pravite dugoročne planove! Možete promeniti svoj dugogodišnji okoštali izgled, i poraditi na svom imidžu.

Do 16. maja, potrudite se da pronađete svoj finansijski modus vivendi. U prethodnoj godini bilo je mnogo priliva novca, ali i stihijskog trošenja, dosta nestabilnosti, piratskih i neplaniranih troškova i suvišnih akcija. Sada, uz pomoć vaše bolne finansijske tačke, nakon 12. marta, a do 16. maja potpuno ćete se isceliti i izgraditi održiv sistem materijalnih vrednosti.

U drugom delu godine, priuštite sebi lepa putovanja i promene, a možete se posvetiti i učenju ili druženju sa starim prijateljima i rodbinom. Vreme je za kupovinu automobila. Ili selidbu.

Ne mislite - verujte da će vam biti lepše i bolje.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

ONI su najdominantiji znakovi zodijaka
žena

Znate li koji su?

18.09.2022. 17:05

ONI su najdominantiji znakovi zodijaka

Svi smo naišli na osobe koje vole da dominiraju u društvu. U nekim slučajevima to ima veze i sa njihovim horoskopskim znakom.
Close
Vremenska prognoza
few clouds
27°C
30.09.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

SP u košarci

Vidi sve