Život
22.11.2022. 16:00
Hajdi Levi 

Zvezde govore

Jarac: Sumiranje 2022, ali i šta dalje...

horoskop, zodijak
Izvor: Shutterstock

​​​​​​​Godina za vama, započela je misterijom i čarolijom.

Pojavom ljubavi iz prošlosti, partnerom sa tajnom, potrebom za užicima i ugađanjem sebi. Venera u Jarcu je bila retrogradna – rezervisana, odgovorna, ledena kraljica, nedodirljiva, iz nekog drugog vremena, na pijedestalu...  Raspoloženje vam je bilo daleko vedrije nego obično i trebalo je da ugodite sebi, da se posvetite sebi i startujete mirni, sigurni i pozitivni. 

Možda ste u prethodnoj godini bili češće na putu, uglavnom odsutni od kuće, a možda ste poželeli da kupite auto, veći automobil, džip, automobil više klase. Vaša komunikacija sa rođacima i prijateljima bila je mnogo bolja nego inače. Neki od vas počeli su da razmišljaju o preseljenju.

A onda ste od proleća do jeseni dobili šansu da pazarite novi stan, uselite se u novu kuću, ili ste se upustili u poslove renoviranja postojećeg stana. Dobitak vam je stigao iz porodice. Ako ste svoja ulaganja produžili i u kasnu jesen mogući su bili povećani troškovi, prekoračenje predviđenog budžeta. Možda ste se zaleteli, a nadam se ne i pazarili precenjenu nekretninu.

Saturnov tranzit u oblasti finansija, doneo vam je novac kroz štednju ili ukoliko je bio u dobrom odnosu sa Plutonom, povoljne kredite. U svakom slučaju vaš novac se gomilao, i najgora opcija je bila da sakupljeno na jedno mesto, u banci, slamarici ili sefu, nasumično trošite. Time biste dar nebesa uludo potrošili. Loš aspekt Saturna i Jupitera mogao vas je neprimetno uvesti u dugove koji se teško vraćaju. 

Bez obzira na bogatstvo kojim raspolažete, u prethodnom periodu bili ste rob novca i materijalnog. Zbog pojačanih odgovornosti i strahova za egzistenciju, straha od gladi, nestašice hrane i resursa, kao i straha od nelikvidnosti, bili ste preplašeni bez realnih osnova. U neposrednoj budućnosti nećete se boriti sa svojim fobijama. A novac će vam ostati.

Na ljubavnom polju, dešavale su vam se nagle romantične ljubavi, žestoko buđenje na emotivnom planu, mešanje prijateljstva i ljubavne veze. 

Vaši neformalni odnosi imali su intenzitet, ali da li su imali trajnost? Moguće je da se određena intriga, afera, strast prekida i nastavlja. Kao da ste pronašli srodnu dušu, ali u nestabilnim okolnostima i okruženju. Budite istrajni. Vi ste gospodari vremena.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Idealne destinacije za svaki horoskopski znak
Tajland, putovanja

Astrologija i putovanja

22.11.2022. 07:00

Idealne destinacije za svaki horoskopski znak

Putovanja su savršen način da se istovremeno odmorimo, vidimo nova mesta, naučimo ponešto o ljudima koji tamo žive. U zavisnosti od temperamenta svake osobe, odgovaraće im drugačije destinacije za putovanje, ali i zvezde imaju nešto da "kažu" u vezi sa tim...
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
24.02.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve