Život
19.02.2024. 04:05
R. E. / Zodiacfire

Pronašli ste se?

Koji je najveći strah svakog horoskopskog znaka

Strah
Izvor: Shutterstock

Neki ljudi strahuju od promene, dok se drugi plaše gubitka slobode, a strah nikada nećete pobediti ako ga izbegavate. Umesto toga, pokušajte da se sučite sa onim čega se bojite. Možda horoskop može da vam pomogne u tome. Evo koji su to najveći strahovi svakog horoskopskog znaka...

Ovan se plaši da će biti zaboravljen ili da ga niko neće primetiti. Osobe rođene u znaku Ovna žele da ostave trag i da ostanu upamćene po velikim delima. Uznemirava ih pomisao da bi njihova dostignuća mogla biti zaboravljena.

Bikovi se boje iznenadnih promena. Oni žude za stabilnoštću i organizacijom i zbog toga ne vole iznenađenja.

Osobe rođene u znaku Blizanaca vole da su uvek u pokretu i da doživljavaju nova iskustva. Zbog toga se plaše da će izgubiti slobodu ili upasti u rutinu i monotoniju

Rakovi se boje odbijanja i toga da se neće dopasti drugima. Poznati su kao osetljivi, pa zbog toga loše prihvataju negativne kritike.

 

Osobe rođene u znaku Lava ne podnose kada ih neko ignoriše. Najveći strah im je da će biti zaboravljeni i da će oni koje vole nestati iz njihovog života.

Device su perfekcionisti i zbog toga mnogo očekuju od sebe. Postavljaju sebi visoka i često nerealna očekivanja, pa se plaše da neće moći da ih ispune

Vage dobro razmisle pre nego što donesu važne životne odluke. Jedan od njihovih najvećih strahova je da će napraviti lošu procenu i doneti pogrešnu odluku. Kao ljubitelji svega što je lepo i harmonično, Vage se boje i toga da su drugima neprivlačne.

Osobe rođene u znaku Škorpije se najviše plaše izdaje. Boje se da će neko zloupotrebiti njihovo poverenje i da će ih izneveriti neko ko im je blizak.

Strelci se ponose time koliko su nezavisni. Kako bi bili srećni moraju da se osećaju potpuno slobodno. Najveći strah im je da ostanu bez te slobode i da vode život u kojem nemaju pravo glasa.

Osobe rođene u znaku Jarca se plaše neuspeha i toga da neće uspeti da ostvare svoje snove. Stalno teže uspehu i postavljaju velika očekivanja pred sebe.

Vodolije se najviše boje da ne izgube svoju individualnost. Vole da rade sve na svoj način i strahuju da će nekada morati da naprave kompromis i da se prilagode nečemu čemu ne žele. Veoma cene svoju nezavisnost i ne podnose kada im se nameću pravila.

Ribe su veoma brižne i kada se posvete nekome ili nečemu, rade to svim srcem. Najviše se plaše odbijanja i usamljenosti. Često imaju nisko samopouzdanje i boje se da neće pronaći osobu koja će im uzvratiti ljubav.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
24.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve