Život
29.03.2023. 17:14
Promo

Prepuna hala Spens

Kompanija "Dijamant" proslavila jubilej poslovanja

1
Izvor: Dijamant / Promo

Kompanija Dijamant, regionalni lider u industriji ulja, margarina i majoneza, na jedinstven način obeležila je veliki jubilej - 85 godina poslovanja spektakularnim koncertom Ace Pejovića, koji je upriličen tim povodom u hali Spens u Novom Sadu.

Kupovinom Dijamant proizvoda u određenoj vrednosti i skeniranjem računa putem posebno kreirane aplikacije, potrošači su mogli da obezbede ulaznice za koncert, kao nagradu za lojalnost brendovima i kompaniji.

Već na prve taktove poznatih numera osetila se pozitivna energija, a oduševljena publika je svaku pesmu ispratila uz gromoglasni aplauz. Da je slogan kampanje - Hvala vam za decenije poverenja -prepoznat u javnosti, dokaz je ispunjena hala do poslednjeg mesta i što se tražila karta više.

1
Izvor: Dijamant / Promo

"Veoma sam zadovoljan činjenicom da smo značajan jubilej obeležili u prisustvu zaposlenih, poslovnih saradnika, a posebno potrošača, odnosno svih onih kojima dugujemo zahvalnost za podršku našem poslovanju. Višedecenijski uspeh smo gradili na temeljima tradicije, poverenja i poštovanja tržišta, uz konstantan rad na unapređenju ponude. Posebno sam ponosan što smo od hrabre ideje da potrošačima pružimo dodatnu vrednost i novo iskustvo plasiranjem aplikacije, pa do same realizacije koncerta, pokazali da inovativan pristup dovodi do pomeranja granica koje tržište prepoznaje i nagrađuje“, izjavio je Filippos Nanopoulos, direktor marketinga i razvoja kompanije Dijamant, i izrazio uverenje u nastavak daljeg liderskog poslovanja zrenjaninske uljare.

Od davne 1938. godine kada je izgrađena fabrika ulja "Beograd“ u tadašnjem Petrovgradu, kompanija Dijamant se intenzivno razvijala u korak sa promenama na tržištu, kako bi danas poslovala kao članica Fortenova grupe, koja u svom sastavu okuplja vodeće kompanije FMCG sektora regiona. Kao strateški značajan proizvođač i distibuter u oblasti uljarske industrije, Dijamant je dobitnik niza domaćih i međunarodnih priznanja za kvalitet proizvoda.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
few clouds
25°C
05.06.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve