Život
28.11.2021. 23:05

Izbor za Mis univerzuma

Lepotice - izvol'te, ostali - stoj!

lepotice, mis
Izvor: Shutterstock

Izrael će 12. decembra biti domaćin izbora za Mis univerzum u letovalištu Elijat na Crvenom moru, uprkos uvođenju ograničenja na putovanja, kako bi se sprečilo širenje novog soja korona virusa omikron, rekao je izraelski ministar turizma Joel Razvozov.

Izrael je u subotu objavio da će zabraniti svim strancima da ulaze u zemlju, ali je Razvozov već u nedelju rekao novinarima da učesnice izbora za Mis univerzum će moći da uću u zemlju, ali će najveroavatnije morati da rade PCR test na svakih 48 sati i eventualno će morati da im se uvode još neke mere predostrožnosti, preneo je Rojters.

"Ovo je događaj koji će televizijski biti prenošen u 174 zemlje, vrlo važan događaj, koji je potreban Elijatu. Znaćemo kako da se nosimo sa situacijom. Imaćemo događaje poput ovakvih, na koje se država već obavezala i ne možemo da otkazujemo, a imamo i iskustvo kriznog štaba", rekao je Razvozov danas pre odluke Vlade.

U televizijskom obraćanju nakon sastanka Vlade, premijer Izraela Naftali Benet rekao je da država mora da "stegne" granice kako bi omogućila da zemlja iznutra funkcioniše.

Izrael je za sad potvrdio jedan slučaj infekcije omikronom.
 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Lepotica je opet gospođica (FOTO)
Megan Foks, 17. 10. 2021.

Glumica se razvela

17.10.2021. 18:47

Lepotica je opet gospođica (FOTO)

Glumica Megan Foks i njen suprug Brajan Ostin Grin razveli su se nakon 11 godina braka, u kojem imaju troje dece.
Close
Vremenska prognoza
light rain
20°C
23.09.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

SP u košarci

Vidi sve