Život
31.08.2021. 15:00
Promo

Povratak u školske klupe

Moja Kravica i ove godine obradovala najmlađe školarce

Imlek donacija
Izvor: Imlek / Promo

Na adrese najvećih ustanova za brigu o deci u Beogradu, Subotici i Sremskoj Kamenici, danas su pristigli omiljeni Moja Kravica paketići kompanije Imlek, za bezbrižniji početak nove školske godine.

Vodeći proizvođač mleka i mlečnih proizvoda je mališanima iz Prihvatilišta za decu u Beogradu, SOS Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici i Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju „Kolevka“ iz Subotice, uveselio polazak u školu njihovim najdražim napicima – Moja Kravica mlekom, Moja Kravica čokoladnim mlekom i Moja Kravica šejkovima sa ukusom jagode.

Stojan Soković direktor Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju Kolevka i Marija Malović regionalni menadžer komunikacija i korporativih poslova kompanije Imlek
Izvor: Imlek / PromoStojan Soković, direktor Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju Kolevka i Marija Malović, regionalni menadžer komunikacija i korporativih poslova kompanije Imlek

Decu su, osim paketića sa najukusnijim napicima, dodatno obradovali i Moja Kravica rančevi i sveske za što lakši i lepši početak đačkih dana.

Pokloni povodom polaska u školu su neizostavni deo Imlekove tradicije i još jedan pokazatelj koliki značaj najmlađi članovi zajednice imaju za kompaniju. Pravilan i zdrav razvoj dece, bezbrižno i srećno detinjstvo su oduvek u fokusu Imleka, a ovakve donacije najjasniji indikator društveno odgovornog poslovanja na kojem kompanija insistira.

Marija Malović regionalni menadžer komunikacija i korporativih poslova kompanije Imlek i Danijela Stajković direktorka Prihvatilišta za decu u Beogradu
Izvor: Imlek / PromoMarija Malović, regionalni menadžer komunikacija i korporativih poslova kompanije Imlek i Danijela Stajković, direktorka Prihvatilišta za decu u Beogradu
„Kompanja Imlek oduvek najveću pažnju poklanja deci. Usled situacije izazvane korona virusom koja je zadesila različite ustanove na teritoriji zemlje u prethodnom periodu, sproveli smo brojne donacije u bolnicama, domovima zdravlja kao i institucijama za brigu o deci. Veliko nam je zadovoljstvo što smo bili u prilici da uputimo donaciju školske opreme i mlečnih napitaka najmlađima jer su njihov pravilan rast i razvoj za nas od najvećeg značaja, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer komunikacija i korporativih poslova kompanije Imlek.
Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Nova školska godina, nova pravila
matematika, geometrija, škola

"Semafor" model

31.08.2021. 10:36

Nova školska godina, nova pravila

Ðaci se 1. septembra vraćaju u školske klupe, a u većem delu Srbije nastava će biti po modelu koji podrazumeva časove od 45 minuta i kompletna odeljenja u učionicama. Dalji način rada zavisiće od epidemiološke situacije u lokalnim samoupravama.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
4°C
02.02.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve