Život
08.07.2019. 13:54
R.E./WixBlog

Najbolji podkasti koji će uticati na vaše samopouzdanje

radio.jpg

Motivacija nije nešto što dolazi samo od sebe. To je stečena navika, do koje je ponekad teško doći.

Takođe, njeno održavanje može biti izazov za bilo koju sferu u životu, bilo da želite da povećate vaše samopouzdanje u svom poslu ili napredujete u svakodnevnom životu. Dakle, šta je potrebno da učinite ukoliko vam nedostaje motivacija? - Pogledajte motivacione podkaste koje je izdvojio WixBlog.

Iako će možda nekome zvučati glupo, inspirativni podkasti su besplatan način da pomognete sebi u mnogim aspektima života. Oni podsećaju da smo svi pre svega ljudi. Do sumnje u sebe, problema i krize će sigurno doći, ali ih je moguće prevazići. Ponekad je potrebna samo drugačija perspektiva, zajedno sa praktičnim savetima, kako bismo se osećali bolje i napredovali.

Povezane vesti - Posetite neke od istorijski najbogatijih gradova

Ako vam ovo zvuči zanimljivo, u nastavku su neki od najboljih motivacionih pokasta.

The GaryVee Audio Experience

Gari Vajnerčuk ima glas koji svi treba da čuju barem jednom. Njegov podkast prikuplja vredne marketinške savete za vaše poslovanje i pronalazi motivaciju u vašem svakodnevnom životu.

Gari je rođen u Belorusiji, a sa porodicom se preselio u SAD kada je imao tri godine. Njegovi roditelji su vodili prodavnicu alkoholnog pića, koju je preuzeo na sebe kada je završio fakultet. Potpuno ju je preuredio, fokusirao se samo na vino i 3 miliona dolara pretvorio u 60 miliona dolara godišnje. Međutim, to je bio samo početak njegovog uspeha.

Danas je poznat pre svega po agenciji za društvene medije - VinerMedia. Zbog toga možete da pretpostavite da je njegov kanal svakodnevno ispunjen novim sadržajem. Garijevu energiju prosto morate čuti.

Za vas izdvajamo neke epizode koje morate pogledati:

Your Ego Is Limiting Your Upside

Happiness and Fulfillment Over Cars and Houses

Tips For Anyone Struggling With Self Doubt

Shutterstock Shutterstock

Tony Robbins Podcast

Za Robinsona nije potreban nikakav poseban uvod, Toni je legenda. Preduzetnik, filantrop, NY besceler autor, biznis strateg, sve u jednom.

Njegovo ime je već decenijama unazad pojam za motivacionog govornika. U svom podkastu se bavi temama poput finansija, uspeha, sreće i mnogim drugim... Omogućava vam da dobijete bogato znanje koje se nalazi u njegovim knjigama koje su same po sebi lake za čitanje. Robinsonov prirodni talenat govornika olakšava vam da razumete metode koje predaje.

Epizode:

Are You a Wantrapreneur?

Self-Made Success

Recover Your True Self

 

The art of charm (Umetnost šarma)

Harbinger i Džoni Džubak osnivači ovog podkasta imaju preko 11 godina trenerskog iskustva u svojim elitnim kampovima za emocionalnu inteligenciju, dizajniranih za obuku socijalnih veština. Međutim, pored toga što su jako zauzeti, uspevaju da u slobodno vreme snime epizode za svoj podkast, koji se može pohvaliti sa preko 700 epizoda.

Podkast "Umetnost šarma" obrađuje različite teme, od međuljudskih odnosa, preko sreće do samog poboljšanja samopouzdanja u svakodnevnim nastupima u životu.

Oni takođe nude i dobar izbor inspirativnih intervjua. Podkast vam nudi mogućnost da poboljšate veštine verovanja u sebe, koje će doći do izražaja kada se bude suočavali sa izazovima.

3 Phases of Habit Building You Need to Know

How to Deepen Your Connection With Others

The Myth of Perfectionism

Nastaviće se...

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
17°C
06.08.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve