Život
29.04.2023. 15:15
R.E

Velika Britanija

Ne diraj kraljevske konje na dužnosti, možda ostaneš bez kose! (VIDEO)

konj, kraljevska garda
Izvor: Shutterstock

Jedna od zanimljivih pojava u Velikoj Britaniji, sa kojom turisti često vole da se slikaju su kraljevi gardisti na konjima. Međutim, uprkos treniranju i disciplini, ovi konji su i dalje - životinje, a čini se da je jedna turistkinja to naučila na teži način.

U videu koji se širi društvenim mrežama vidi se gardista na konju koji stoji na svojoj poziciji pored znaka na kome piše "Čuvajte se! Konji mogu da udaraju ili grizu".

Prolaznici koji žele da se sa njima slikaju uglavnom staju na dovoljnu udaljenost da ne uznemire životinju, međutim jedna žena je stala previše blizu konja, koji je potom zamahnuo glavom i ugrizao je za konjski rep.

Turistkinja je uspela da se oslobodi od konja i odjurila na drugu stranu. Gardista na konju nije imao nikakvu reakciju na ovaj incident, mada to nije iznenađujuće s obzirom da su oni poznati po svom mirnom stavu i gotovo nikada ne komuniciraju sa prolaznicima.

Prema ranijim izveštajima, isti konj iz ovog snimka je drugu turistkinju ugrizao za rame, kada mu se previše približila.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Poznato je koliko vojske i aviona će ispratiti krunisanje Čarlsa
1

Najveća parada od 1953.

17.04.2023. 23:05

Poznato je koliko vojske i aviona će ispratiti krunisanje Čarlsa

Krunisanje britanskog kralja Čarlsa Trećeg 6. maja biće propraćeno najvećom vojnom ceremonijom u poslednjih 70 godina, odnosno od krunisanja kraljice Elizabete 1953.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
24°C
21.09.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

SP u košarci

Vidi sve