NOVA POSLASTICA ZA SVE GEJMERE: Nustrašivi stupa na scenu 24. maja

NOVA POSLASTICA ZA SVE GEJMERE: Nustrašivi stupa na scenu 24. maja


“Neustrašivi” (Dauntless) je najnovija RPG igrica (Role playing video game), kojoj bi pozavideli i najkrvoločniji lovci na glave, vojni inžinjeri, ali i elitni modni stilisti, budući da ova gejmerska poslastica pruža jedinstvenu mogućnost svojim igračima – sva čudovišta koja ulovite možete pretvoriti u modne dodatke vašeg avatara, ili u oružje kojim ćete se braniti od predatora.

Pošto je igrica RPG tipa, kroz klasično “igranje uloga”, možete umreženi sa vašim prijateljima, kontrolisati postupke i reči odabranog junaka, ili čitavog tima, i odabrati različite zadatke koji se moraju ispuniti.

Dakle, ako prihvatite izazov i uspete da pobedite krvoločnog T-reksa, koji pokušava da vas smaže za užinu, slobodno možete da napravite šešir od njegove kože, dok kosti dinosaurusa možete izbrusiti u mač ili koplje. Cilj igre je da, prelazeći mapu, uništite što više takvih, praistorijskih čudovišta i od njihovih ostataka, osmislite neke zanimljive alatke za svog junaka.

Veliko stupanje “Neustrašivog” na scenu planirano je za 24. maj, kako je najavio studio Feniks Labs (Phoenix Labs), pod čijim je okriljem i kreirana igrica, dok je za njen razvoj utrošeno 4 duge godine.

Džesi Hjuston (Jesse Houston), CEO i jedan od osnivača Feniks Labsa, izjavio je da jedva čeka da vidi kako će se igrači snaći na “Skrhanim ostrvima” (Shattered Isles), kontinentu prepunom drevnih čudovišta, prema kojima su čak i bića “Parka iz doba jure”, mačiji kašalj.

Zanimljivo je da se već u prvom krugu za “beta testere” prijavilo čak 700 000 ljudi, i da taj broj još uvek raste.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte Vaš komentar