Život
30.09.2021. 16:31
Promo

Balkan Textile Fair

Otvoren sajam tekstila u Beogradu koji povezuje Srbiju i Tursku

Balkan Textil sajam
Izvor: Balkan Textil / Promo

Sajam tekstila Balkan Textile Fair otvoren je danas u Beogradu i održava se od 30. septembra do 2. oktobra, na Beogradskom sajmu u hali 3.

Na sajmu tekstila ove godine predstavljaju se kompanije iz Turske i Srbije. Reč je o sajmu koji okuplja proizvođače tekstila, uvoznike i trgovce. Osim tekstila visokog kvaliteta, na sajmu se prikazuju i najbolje mašine i oprema u tekstilnom sektoru.

Balkan Textil sajam
Izvor: Balkan Textil / Promo

Sajam u organizaciji Meridyen Int’l Fair iz Turske će tokom tri dana u Beogradu biti epicentar dešavanja za tekstilni sektor, gde se profesionalci okupljaju kako bi razmenili informacije i ideje sa potencijalnim poslovnim partnerima o zajedničkim poslovnim mogućnostima.

Esra Gezmiş, direktorka projekta Balkan Textile Fair smatra da je ovo jedinstvena prilika za povezivanje i saradnju kompanija na međunarodnom nivou u oblasti tekstilne industrije. “Preporuka o sajmu se širi među kompanijama iz godine u godinu, tako da svake godine imamo kompanije koje se rado vraćaju u Beograd, kao i proizvođače koji prvi put predstavljaju svoju ponudu. Ove godine imamo 25 izlagača. Očekujemo dobru atmosferu i uspešnu prezentaciju izlagača. Verujemo da će uloženi trud još jednom pomoći prilikom sklapanja ugovora i povećanja potencijala za saradnju”.

Ove godine se na sajmu predstavlja i srpski modni kreator Igor Jagić, koji je svoj modni brend osnovao 2017. godine u Beogradu. Njegove kreacije odišu  minimalističkim dizajnom i visokom modom na jedan moderan i futuristički način, čime je ovogodišnji sajam dobio i mali uvid u aktuelnu srpsku modnu scenu.

Balkan Textil sajam
Izvor: Balkan Textil / Promo

Balkan Textile Fair otvoren je za posetioce od 10 do 18 časova, a ulaz je besplatan uz potvrdu o vakcinaciji, negativan PCR ili brzi antigenski test.

Više informacija o izlagačima i sadržaju samog sajma možete pogledati na zvaničnoj stranici sajma i Facebook stranici.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Sajam tekstila u Beogradu - više od mode
sajam tekstila

Epicentar dešavanja

28.09.2021. 22:10

Sajam tekstila u Beogradu - više od mode

Sajam tekstila Balkan Textile Fair održaće se u Beogradu od 30. septembra do 2. oktobra, na Beogradskom sajmu u hali 3. Na sajmu tekstila ove godine će se predstaviti kompanije iz Turske i Srbije.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
15°C
28.09.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

SP u košarci

Vidi sve