Život
28.09.2021. 22:10
Promo

Epicentar dešavanja

Sajam tekstila u Beogradu - više od mode

sajam tekstila
Izvor: Promo

Sajam tekstila Balkan Textile Fair održaće se u Beogradu od 30. septembra do 2. oktobra, na Beogradskom sajmu u hali 3. Na sajmu tekstila ove godine će se predstaviti kompanije iz Turske i Srbije.

Reč je o sajmu koji okuplja proizvođače tekstila, uvoznike i trgovce. Osim tekstila visokog kvaliteta, izlagači na sajmu će pokazati i najbolje mašine i opremu u tekstilnom sektoru.

Sajam u organizaciji Meridyen Int’l Fair iz Turske će tokom tri dana u Beogradu biti epicentar dešavanja za tekstilni sektor, gde se profesionalci okupljaju kako bi razmenili informacije i ideje sa potencijalnim poslovnim partnerima o zajedničkim poslovnim mogućnostima.

Posetioci će moći da upoznaju srpsko tržište i da predstave svoje proizvode i usluge zainteresovanoj publici.

Međunarodni izlagači ovaj sajam vide kao priliku da pronađu nove poslovne partnere i svoj biznis predstave na novim tržištima.

Balkan Textile Fair otvoren je za posetioce od 10 do 18 časova, a ulaz je besplatan uz potvrdu o vakcinaciji, negativan PCR ili brzi antigenski test.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Psihologija i moda: Da li test ličnosti može odrediti modni stil
garderoba, orman

Nova aplikacija

09.08.2021. 07:05

Psihologija i moda: Da li test ličnosti može odrediti modni stil

Da li ste znali da se na osnovu pitanja o vašem životu i ličnosti, može odrediti i vaš modni stil? Anabel Maldolando, koja je pokrenula platformu PSYKHE, kaže da je moguće.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
33°C
28.06.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve