Život
28.12.2021. 23:05

Wellport

Prvi Deda Mraz u prvom kondominijumu na Novom Beogradu

Promo
Izvor: Wellport/Promo/Dejan Živadinović

Novogodišnji i božićni praznici su idealna prilika da vreme provedemo sa porodicom i prijateljima, kao i da se družimo sa komšijama koje uglavnom viđamo samo u prolazu.

Izraelski investitor "Shikun & Binui Europe“ je ove godine, po prvi put, organizovao  novogodišnju zabavu za stanare Wellport-a, prvog kondominijuma na Novom Beogradu.

Najmlađi su imali priliku da učestvuju u zabavnom dečjem kvizu, da se druže i fotografišu sa Deda Mrazom i naravno uživaju u onom najlepšem što praznici donose – poklonima i slatkišima.

Promo
Izvor: Wellport/Promo/Dejan Živadinović

Za dobru atmosferu bila je zadužena glumica i voditeljka Borka Tomović koja je najavila da će hodnike kondominijuma uskoro ukrasiti prava mala umetnička dela dece iz Predškolske ustanove "11.april“, čime se nastavlja tradicija ulaganja u najmlađe i njihovo pravilno odrastanje.

Organizovanjem aktivnosti ovog tipa, investitor "Shikun & Binui Europe“ podstiče negovanje dobrih porodičnih i komšijskih odnosa, kao i kreiranje vesele praznične atmosfere u kondominijumu.

Promo
Izvor: Wellport/Promo/Dejan Živadinović

Ekskluzivni zastupnik za prodaju stanova u kondominijumima investitora Shikun & Binui Europe je vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji - CBS International, deo Cushman & Wakefield grupe.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Zašto je popularnost kondominijuma sve veća
Kondominujum

Budućnost je stigla

02.12.2021. 18:07

Zašto je popularnost kondominijuma sve veća

Potreba za komfornim životnim stilom i savremenim stambenim prostorom koji nudi više od „samog stana“ postala je sve veća. To se vidi iz činjenice da su tokom poslednjih nekoliko godina, luksuzni stambeni kompleksi, pre svega kondominijumi, zabeležili značajan porast potražnje u Beogradu.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
28°C
14.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve