Život
18.10.2021. 15:40
Promo

Dijamant

Uvek je vreme za legendarni sendvič

sendviči, hrana
Izvor: Shutterstock

Posle napornog vežbanja, uz omiljeni film sa voljenom osobom ili na pauzi između predavanja - sendvič je pravi izbor za svaku priliku.

Mnogi ugostiteljski objekti imaju ovaj obrok u ponudi, a svaki gastronom svoja pravila i omiljenu kombinaciju. Najpopularnije brzo jelo na svetu, čija je istorija duga neverovatnih 300 godina i u čiju čast se širom sveta organizuju različita takmičenja, pa smo i mi u potrazi za najboljim.

Legenda kaže da svaki sendvič ima svoju jedinstvenu priliku za konzumaciju, a na tebi je da nam pokažeš svoju kombinaciju i poseban trenutak. Ukoliko si fan ovog izvrsnog obroka, kompanija Dijamant te poziva da do 23. novembra testiraš svoje kulinarsko umeće i pokažeš nam kada najviše uživaš u sendviču - da li subotom popodne sa prijateljima, ili uz jutarnju kafu, ili tokom užine… U kifli ili tostu, sa šunkom ili sirom, iznenadi nas mešavinom ukusa, slikaj svoje gastronomsko remek delo i momenat koji ide uz njega i možda baš tvoja kreativnost osvoji glavnu nagradu.

dijamant
Izvor: Promo/Dijamant

Imamo samo jedno pravilo, neka tvoja kombinacija sadrži legendarni kremasti sastojak uz koji svaki sendvič dobija neodoljiv ukus - Dijamant majonez.

Svi zainteresovani mogu da se prijave putem stranice www.sendviczalegendu.rs a 20 učesnika sa najvećim brojem like-ova dobijaju na poklon vredne Dijamant pakete i dukseve „Legenda“, dok šest najkreativnijih osvajaju Gigatron vaučere za kupovinu u iznosu od 300 evra.

Upiši se i ti u istoriju, pokaži da je tvoj sendvič najbolji i nemoj da zaboraviš namaz koji svakom jelu daje poseban i nezaboravan ukus - jer je ova legenda istinita i uvek je vreme za sendvič!

dijamant
Izvor: Promo/Dijamant
Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Za "Dijamant" pet zlatnih medalja i Veliki šampionski pehar
Dijamant

Međunarodni sajam

09.07.2021. 13:50

Za "Dijamant" pet zlatnih medalja i Veliki šampionski pehar

Kompanija Dijamant iz Zrenjanina i ove godine osvojila je prvo mesto i veliki šampionski pehar za visok kvalitet, na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.
Close
Vremenska prognoza
shower rain
21°C
09.08.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve