Život
07.08.2021. 17:34

I Opasno i ponižavajuće

Zašto neke turističke agencije u doba korone ovako postupaju?!

Aerodrom, gužva
Izvor: Ekspres

Letovanje bi trebalo da je uživanje od prvog dana do poslednjeg dana, uključujući i samo putovanje do odabranog odredišta. Međutim, agencije u Srbiji se ne trude da svojim putnicima obezbede sve uslove za to, o čemu svedoče scene koje se ovih dana mogu videti na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla".

Nošenje zaštitnih maski i držanje distance su osnovne mere zaštite od virusa korona kojih bi trebalo da se pridržavaju svi. Međutim, u nekim uslovima je to nemoguće. Na primer na beogradskom aerodromu u letnjoj sezoni.

Pogledajte gužvu ispred šaltera turističkih agencija "Wayout", "Big Blue" i "Kontiki Travel" čiji putnici u subotu treba da polete čarter letovima na istu destinaciju - u Egipat: 

Aerodrom, gužva
Izvor: Ekspres

Maltretiranje putnika i ugrožavanje njihovog zdravlja, pre svega dece i starijih osoba kojih takođe ima u ovom redu od nekoliko stotina osoba, dešava se samo zato što turističke agencije nisu angažovale više od po jednog šaltera i jednog zaposlenog za tri čarter leta. 

Nedostatak ljudstva, loša organizacija, nemar ili nešto četvrto? 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Šta je doneo Novi pravilnik za turističke agencije
Putovanja, kofer

Važi od 25. juna

26.06.2021. 12:52

Šta je doneo Novi pravilnik za turističke agencije

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija donelo je izmene i dopune tri pravilnika kojima se bliže uređuju novi uslovi i način obavljanja delatnosti turističkih agencija, organizatora turističkih putovanja, a koji su stupili na snagu 25. juna 2021. godine.
Close
Vremenska prognoza
light rain
11°C
23.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve