Biznis
13.02.2024. 10:36
R.E.

Otvoren konkurs

Tražite posao? Er Srbija zapošljava

er srbija, avion
Izvor: Shutterstock

U sklopu intenzivnih priprema za predstojeću letnju sezonu u kojoj se očekuje dalji rast poslovnih aktivnosti, Er Srbija je pokrenula veliki konkurs za zapošljavanje novih članica i članova kabinske posade za svoju bazu u Beogradu.

U želji da dopre do što većeg broja kvalitetnih kandidata širom Srbije, srpska nacionalna avio-kompanija će organizovati posebna testiranja u čak četiri grada, a zainteresovani kandidati će svoja znanja i veštine moći da predstave u Čačku 23. februara, Novom Sadu 27. februara, Kragujevcu 29. februara i Nišu 1. marta 2024. godine.

Prijave za testiranje mogu se podneti brzo i jednostavno putem veb sajta Er Srbije.

"Letnja sezona u avio-industriji uskoro počinje, a sa njom se značajno povećava i broj letova naše kompanije. U želji da adekvatno odgovorimo potrebama tržišta i našim putnicima ponudimo još više mogućnosti, aktivno radimo na različitim unapređenjima. Deo tih aktivnosti je i predstojeći konkurs za članove kabinske posade Er Srbije. Naše koleginice i kolege koje rade u tom timu svojevrsni su ambasadori kompanije i domaćini na svakom našem letu, koji svojim angažovanjem doprinose pozitivnom iskustvu putnika. Na predstojećim konkursima, u četiri grada širom Srbije, pokušaćemo da pronađemo više desetina kandidata, sa ili bez iskustva u avijaciji, koji žele da svoju karijeru započnu u jednoj od najbrže rastućih avio-kompanija u Evropi. Uvereni smo da će interesovanje biti veliko i da ćemo među prijavljenima pronaći one snažno motivisane da sa nama lete do velikih poslovnih i drugih visina“, rekla je Milica Netković, direktorka ljudskih resursa Er Srbije.
 

Svi državljani Republike Srbije koji u trenutku podnošenja prijave imaju navršenih 18 godina, najmanje diplomu srednje škole i tečno govore i pišu engleski jezik, mogu se prijaviti na konkurs. Prijave su otvorene do 24 časa pre testiranja u Čačku, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Posle prve selekcije, kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na testiranje. Najuspešniji kandidati, spremni da na posao kreću iz matične baze Er Srbije u Beogradu, imaće priliku za zaposlenje.

Er Srbija razmatra mogućnost da u narednom periodu slična testiranja obavi i u pojedinim gradovima u državama u regionu, s obzirom na to da i van granica Srbije postoji veliko interesovanje za rad u srpskoj nacionalnoj avio-kompaniji.

Više informacija o aktivnostima srpskog nacionalnog avio-prevoznika možete pronaći na stranici Medija centra Er Srbije.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Siniša Mali o tome kako je Srbija postala apsolutni vlasnk "Er Srbije"
er srbija

Aktuelno

14.11.2023. 15:21

Siniša Mali o tome kako je Srbija postala apsolutni vlasnk "Er Srbije"

Ministar finansija Srbije Siniša Mali objavio je da je manjinski partner Er Srbije, Etihad ervejz, odigrao ključnu ulogu u transformaciji kompanije, ali da dalje nacionalna avio-kompanija Srbije može samostalno da posluje.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
23°C
15.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve