Biznis
05.12.2022. 12:15
Promo

Moderna tehnologija

Kako da ove zime uštedite struju

1
Izvor: Beko / Promo

Jedna od najvažnijih stavki kada je reč o troškovima svake porodice su računi. A račun za struju tokom zimskih meseci može prilično da se uveća, kako zbog grejanja, tako i zbog toga što zimi više i kuvamo i pečemo, jer više vremena provodimo u kući, družimo se sa prijateljima i porodicom.

Zbog toga je više nego važno da nam kuhinja bude opremljena tehnikom koja će nam uštedeti i vreme i potrošenu električnu energiju. Kompanija "Beko" nudi upravo takve kuhinjske uređaje koji štede i vreme i električnu energiju.

Pripremanje jela za veliki broj gostiju može da bude pravi izazov ukoliko je rerna nefunkcionalna. Priprema traje dugo, a troši se i mnogo električne energije. Ali, ugradna "Beko" rerna CookMaster® ima kapacitet od čak 82l i u njoj možemo da pripremamo hranu na pet polica istovremeno.

Ova rerna sa "Split&Cook" tehnologijom koja omogućava da u jednoj rerni spremimo više jela na različitim temperaturama, bez mešanja mirisa i ukusa – idealan je izbor za svaku porodicu. Rerna je modernog dizajna i maksimalno je funkcionalna, štedi vreme, a rezultat je ravan onom koji postižu i profesionalni kuvari: nezaboravan ukus jela. I što je najvažnije štedi se električna energija, jer se u isto vreme sprema nekoliko jela. 

Tehnologija AeroPerfect koju imaju savremene Beko rerne, garantuju vam pored uštede energije i potencijalnu uštedu hrane – jer u rernama sa ovom tehnologijom ništa ne može da zagori, ili da jedan deo, na primer kolača, ostane nedovoljno pečen, a drugi prepečen. Zato više nema bacanja hrane. Svaki kolačić će biti iste boje, a komad mesa sa svih strana isto i dobro pečen.

1
Izvor: Beko / Promo

AeroPerfect tehnologiju razvili su stručnjaci koji se savršeno razumeju u strujanje vazduha i u aerodinamiku. Zato je ovom tehnologijom omogućeno da dok kuvate, ne razmišljate o tome kako će jelo da izgleda i kakvog ukusa, jer se temperatura, zahvaljujući AeroPerfect tehnologiji, po celoj rerni ravnomerno raspoređuje, a novi dizajn grejača u rerni omogućava još veću efikasnost.

U "Beko" rernama može da se sprema pica uz PizzaPro tehnologiju. Zahvaljujući ovoj tehnologiji, rerna se zagreva do vrelih 310 ⁰C, pa dobijamo picu kao da je iz prave picerije, za samo pet minuta. 

Još jedna opcija koju pruža "Beko" ugradna rerna, a kojom se štedi energija, je svetlo u rerni. Ukoliko nismo sigurni kako napreduje naš specijalitet koji se peče, a ne želimo da gubimo toplotu kada otvorimo vrata rerne - halogeno osvetljenje koje “Beko” rerne imaju daje nam savršen pogled na unutrašnjost. Ovako lako možemo da pratimo kako naši specijaliteti napreduju i bez otvaranja vrata. “Beko“ ugradne rerne su zato naš najveći saveznik u uštedi – štede i vreme i električnu energiju, ali i hranu, a samim tim i naš novac.

1
Izvor: Beko / Promo

Baš zbog ovakvih karakteristika koje omogućavaju da uređaj bude i u skladu sa najnovijim ekološim standardima, kompanija "Beko", zauzela je 20. mesto na prestižnoj listi najpoznatijeg svetskog časopisa o održivom poslovanju i liderstvu "Real Leaders". Nagrada koju časopis dodeljuje "Top Impact Companies" odaje priznanje kompanijama koje ostvaruju pozitivan društveni ili ekološki uticaj, a "Beko" se tako našao u društvu najuspešnijih svetskih kompanija.

Takođe, u toku je i Beko nacionalna kampanja kojom pri kupovini ugradne tehnike možete dobiti produženu garanciju od ukupno 7 godina. Potrebno je samo registrovati kupovinu ugradne tehnike u periodu od 01.11. do 15.12.2022.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Da li je istina da kuvari zarađuju više od hirurga?
Kuvar Marko Trijić

"Kojekude sa Marom"

22.02.2022. 09:05

Da li je istina da kuvari zarađuju više od hirurga?

Plata kuvara je tema o kojoj se često priča ovih dana. Od političara, preko tviteraša do komšiluka, sve zanima koliko oni zarađuju i da li je istina da hirurzi zarađuju manje od kuvara.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
18°C
03.03.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve