Biznis
27.11.2023. 15:25
R.E.

Konferencija

Veštačka inteligencija i tržište nekretnina - šta nas čeka 2024?

konferencija
Izvor: Shutterstock

Beograd će po šesti put biti domaćin Međunarodne konferencije o tržištu nekretnina Jugoistočne Evrope "Balkans Property Forum 2023" koja će se održati 30. novembra u hotelu Hilton.

Konferencija će i ovaj put okupiti brojne stručnjake iz svih država Jugoistočne Evrope kako bi razgovarali o promenama i izazovima na tržištu nekretnina Jugoistočne Evrope i ključnim trendovima koji utiču na budućnost industrije nekretnina, sa posebnim fokusom na teme kao što su uticaj veštačke inteligencije i inflacije na tržište nekretnina.

Ključna tema konferencije biće obraćanje Ilije Lazarevića, generalnog direktora kompanije DataBrut, koji će govoriti o tome kako veštačka inteligencija može transformisati ulaganja u tržište nekretnina i kako nove tehnologije mogu menjati način na koji se vrednuje neka nekretnina. 

Biće govora i o ekonomskim i investicionim mogućnostima u 2024. godini, strategijama ulaganja i finansiranja u Jugoistočnoj Evropi, koje su pod pritiskom zbog rastućih kamatnih stopa, kao i o mogućnostima i izazovima sa kojima se suočavaju investitori, ali i procenitelji u oblasti nekretnina u Beogradu. Biće korisno čuti i kako je irski startup u oblasti energetike i nekretnina "Solsign" pokrenuo inovativnu AI PLATFORMU koja može odmah da proceni održivost bilo koje zemljišne parcele za razvoj solarne farme.

1
Izvor: Promo

Konferenciju organizuje Property Forum, u bliskoj saradnji sa Kraljevskim institutom ovlašćenih procenitelja iz Velike Britanije (RICS-om). Ovo je prilika da se učesnici umreže sa svim važnim igračima u industriji nekretnina u regionu, podstičući saradnju i partnerstva i ovom prilikom steknu ekluzivni uvid u tržišta u razvoju, važna ulaganja i potencijalna područja koja rastu u okviru nekretnina na Balkanu.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Može li veštačka inteligencija da bude novi izumitelj?
vestačka inteligencija, AI

Patenti

22.07.2023. 20:20

Može li veštačka inteligencija da bude novi izumitelj?

​​​​​​​Grupa pravnih stručnjaka vrši pritisak na patentne agencije, sudove i kreatore politike da se pozabave pitanjem kao generativnim AI izgleda na ivici invazije na još jedan jedinstveni ljudski poduhvat.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
25°C
28.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve