VIRTUELNI LET OKO SVETA: Microsoft lansirao najnoviju verziju flight simulatora

VIRTUELNI LET OKO SVETA: Microsoft lansirao najnoviju verziju flight simulatora

foto: Xbox


Svet nam je sada zaista na dohvat ruke, a to nam je omogućio Microsoft svojom najnovijom, detaljnom i realističnom igricom – simulator leta, piše Daily mail.

Osim što koristi satelitske mape kako biste mogli da odletite bilo gde na svetu, igrica koristi i realne podatke metereološki stanica i aerodroma širom sveta kako bi okorisnicam omogućili tačne trenutne klimatske uslove – uključujući čak i uragane?! Microsoft-ova najnoviju verziju svog “Flight Simulatora” izvlači satelitske podatke sa Bing Mapa i stvarajući realno okruženje i realne vremenske obrasce.

Simulator će za PC biti pušten u upotrebu 2020. godine, a uskoro će se pokrenuti za X-box.

Simulator omogućava korisnicima da sednu u kok-pit i koriste realno postojeće funkcije aviona, tako da mogu da polete i slete na 40.000 aerodroma širom sveta, ali i da posete gradove koji se nalaze između sletova.

Xbox

Xbox

Igra je prvi put objavljena 1982. kada je omogućila wannabe pilotima realan uvid u sistem treninga koji im omogućava da istražuju svet bez da napuste udobnost doma. Poslednja verzija simulacije pokrenuta je 2014. godine, ali je sada Microsoft redizajnirao igru najnovijom tehnologijom. I to kako…

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar